Flormar Light of Flowers Serisi/ BB Krem

Ağustos 23, 2013



Flormar ürünlerini severek kullandığımı beni tanıyan herkes bilir,marka kendini bu denli geliştirmeden de her daim Flormar'ın arkasında oldum :) Kolay mı ilk göz ağrım,makyajda ilk markamdır kendileri.Hatta ilk aldığım ürün 6'lı göz farları ve Pudralarıydı :))

Evet gün geçmiyor ki marka yeniliklere imza atmasın...Bu yeniliklerden payıma düşenler Matte Effect BB Cream ve Lipgloss'tu.Öncelikle şunu belirtmeliyim ki ürünler elime geçeli aylar oldu ancak ben ürünü iyice denemeden,cildimde oluşturduğu reaksiyonları gözlemeden ürün hakkında birşeyler yazmayı sevmiyorum."Ürün geldi ay hemen deneyip hızlıca yazısını yazayım" olayını hiç mi hiç samimi bulmuyorum.Üstelik hemen her blogda aynı ürünün yazısını görmek bana bile "Ööööğh!" dedirtirken bir de ben yazmak istemiyorum.Bu sebeple yazı bu kadar geç yayınlandı.

Öncelikle BB Cream'den bahsetmek istiyorum.Muh-te-şem!!!

Ürünün vaatleri şöyle:

Hepsi bir arada özelliği sunan ürün; cilde taze, sağlıklı ve doğal bir görünüm kazandırır. İçeriğindeki özel pigmentler ve pudralar cilt yüzeyindeki kusurların görünümünü azaltırken, cildin mat görünmesine yardımcı olur. Aktif içerikler hücresel yenilenmeyi arttırırken, nemin ciltte tutulmasını destekler ve daha sağlıklı bir cilt görünümü sağlar. Özel matlaştırıcı ajanlar ile, ciltteki fazla sebum dengelenerek, cilt ipeksi ve pürüzsüz bir görünüme kavuşur.

Gerçekten mat,ama sağlıklı cilt ışıltısı katan bi efekti var,cildi nemlendirme konusunda çok başarılı,hatta altına nemlendirici kullanmama gerek kalmıyor (nemlendirici kullanınca da yüzüm çok yapış yapış oluyor zaten) Kapatıcılığı fondöten gibi olmasa da hafif sivilce izlerinizi veya renk bozukluklarını güzelce kamufle edebilir nitelikte.Ne zaman sürsem çok olumlu tepkiler alıyorum,herkes çok beğeniyor.Kokusu olan bir ürün ancak koku beni rahatsız etmedi.


Akışkan fakat tok bir yapısı var,bu özelliği ile azıcık bir ürünü geniş bölgeye yayabiliyorsunuz. Şu an sürdüğüm rengi LF52 Light Medium. Her ne kadar bileğimde koyu dursa da cildime oturan bir renk,severek kullandım.Hatta o kadar beğendim ki Flormar'ın sitesinden yaptığım alışverişte bir de açık rengini aldım.Açık rengini aldım çünkü malesef bana gönderilen renk sitede yoktu,ve kışın çok beyaz olduğum için açık rengini almamın sakıncası yoktu. Sitede üç rengi mevcut,bence renk skalası daha geniş olmalı.


Karma/yağlı,parlama şikayeti olan bir cilde sahipseniz ve mat bir ürün arıyorsanız şu sıralar internet sitesinde %30 indirimle 17.50 TL'a sahip olabilirsiniz.Zira ben 25 TL baymıştım kendisine.Ama pişman değilim :) Sınırlı üretim olan bu ürünün her zaman üretimde olmasını diliyorum Flormar'dan çünkü ben BB kremimi buldum :)

Bir de biz bakalım şu ürüne derseniz buraya tık tık :))

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

9 yorum

  1. Güle güle kullan:) elimde çok bb krem var ama cc kremini denemek istiyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. lipglossun bendeki rengini pek sevemedim balım ama harika renkleri de var.Yazısı yakında

      Sil
  3. Ben de yeni bir bb krem arayışındaydım, yeni adayım flormar oldu sayende :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de bu serini alığını çok beğenerek kullanıyorum renkli güzel bir seri yazısı bloğumda var eğer bakmak istersen güle güle kullan sevgiler :)

    Renklimaske.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. ambalajı ne güzel olmuş bunun böyle:) derhal alınsın:)

    Bu arada blogumdaki büyük satışa katılmak isterseniz;

    http://exclusivepink.blogspot.com/2013/08/buyuk-blog-sats.html

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin