Böyle firma görmedim: Pastel Online Alışveriş Deneyimim :)

Eylül 12, 2013

Merhaba böceler,
Çeşitli sağlık sorunlarım nedeniyle yazamadım,bu sürede hayat devam etti,moral bulmak açısından alışverişler yaptım,tabii ki online :)


Bu online alışverişlerimden birinden bahsetmek istiyorum sizlere.Şey ikisinden mi demeliydim :) Duymayanınız kaldı mı,pastel sonunda online satışa açıldı :) Yıllardır istediğim şeydi bu,gerçi artık tüm ürünleri olmasa da ojelerini bulabildiğim kozmetikçiler var şehrimde :) Yine de çok sevindimmmmm! 15 Eylüle dek %25 indirimi de okuyunca atladım :) Alışverişi açılışlarının ilk gününde gerçekleştirdim.Ama tabi site yeni olduğundan bir takım aksaklıklar yaşadık.

Bu aksaklıklardan biri sepetimin kayboluşuydu :) Diğeri de alışverişi iki kez gerçekleştirmem :( Satın almanın gerçekleştiğine dair bi bildirim görmeyince bi kez daha tıkladım veeee.... :( Ay nasıl telaşlandım anlatamam :) Twitter,Facebook her merciden taciz ettim firmayı gece gece :) Hatta iletişim numalarını dahi aradım :D

Sabah bi kez daha ararım diye erkenden uyandım ama bi uyandım ki nazik firma hemen hemen hemen yanıtlamış tweetimi,mail gönderin ilgilenelim demişler ve inanır mısınız hemencik halloldu işlemler.Hatta sonrasında telefonla bile arandım konu ile ilgili,hangi firma böylesine hızlı ve nazik olabiliyor ki :) Abarttığımı düşünüyor olabilirsiniz ama son zamanlarda bir çok firma ne tweete ne maile cevap dahi vermiyor..

Oysa Pastel ne zaman mail atarsam atayım nezaketle döndü,özürler diledi.Tek sıkıntı iki siparişimin de iptal edilmiş olması (aman ne büyük sıkıntı :)) ) ama bu bile işime geldi :)) Sizden alışveriş önerisi alabilirim bu sayede :)) Şimdi sepetimi paylaşayım sizinle ve içlerinden kullandıklarınız var mı,önerdiğiniz başka pastel ürünü var mı öğreneyim :)

*Eski sepette Profashion Allık vardı ama tükenmiş istediğim rengi,onun yerine merak ettiğim Profashion pudrayı dahil ettim.

Resme tıklayarak büyütebilirsiniz.

Özellikle likit rujların renkleri hakkında kararsızım,kullanan arkadaşlarım varsa bana resimlerini iletebilir mi?
Diğer ürünler hakkında da yorumlarınızı bekliyorum.

Aaa az kalsın unutuyordum,%25 indirim fırsatından yararlanmak için son 3 gün.Üstelik 40 TL üzeri ücretsiz kargo..
Hemen www.pastelshop.com'a ışınlanın!

Firmaya ilgilerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum.Bundan sonra güvenle alışveriş yapacağım çünkü müşteriyi gülümseten bir politikaları var <3

Sevgilerimle..Özi :)

*Görseller alıntıdır.

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

2 yorum

  1. Pastel'in müşteri ilişkileri iyidir. Benim de matlaştırıcı cilası ile problemim oldu. ücretsiz kargoya verdim, araştırdılar, her aşamasında bilgilendirdiler, hatalı olan ürünün yerine yenisini gönderdiler. Çok nazik ve ilgiliydiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten deneyimlemiş oldum,doğru davranış,nezaket her zaman kazanıyor işte :) Hep böyle devam ederler umarım...Flormar mesela,eskiden bu konularda çok çok memnun olduğum bi firmaydı :(

      Sil

Facebook Sayfamı Takip Edin