Biten Ürünler #3

Ağustos 04, 2012

Kısacık stajın sonuna geldim  :(( Bitsin diye yalvardığım stajım bitti diye öyle buruk ki içim.. :(
Ama neyse ki artık daha sık yazacağım,yorgun olmayacağım (öyle umuyorum! ) 

Çoktandır karşınıza çıkmayı bekleyen bitenlerim var,kimi annemin hışmından kaçamamış çöpü boylamış :(( Onları da ekledim başka resimlerle.

Şimdi gelelim biten ürünlerime :)


Soldan başlıyorum yazmaya:

Öndeki top şeklindeki parfüm Avon Live Without Regrets: Avonun Reese Witherspoon serisinin en çok beğendiğim kokusu.Temizlik kokuyor adeta,hafif bir parfüm olduğundan dolayı pek de kalıcı değil.Spor bir koku.Bir daha alabilirimmmm.

Arkadaki şişe benim belki de 21312312. She parfümüm.Bittikçe tazelediğim vazgeçilmez koku.Çok ama çok beğenerek kullanıyorum.Spor hafif bir koku ancak çok da kalıcı.Deodorantlı setini alırım sıkça,deodorantı çok kalıcı değil ama parfümünden çok memnunum.Yedeği açıldı yarılandı bile :)

Hemen yanındaki parfüm yine Avon'un Treselle kokusu.Bu parfüm çok değişken bir beğeniye sahip,bir çok kişi beğeniyor tende duruşunu.Çiçek kokusu,klasik bir koku,günlük de kullanılabilir gece de.Kalıcılığı orta seviyede,bir daha alabilirim.
Arkada yanda Diadermine'in toniği var,kokusu muhteşemmmmmmmdi.Cildime pek kullanmadığımı itiraf etmeliyim,cilt bakım rutinim pek de tonik içermiyor,bir de yapış yapış yapıyordu yüzümü :s Bunu sulandırdım ve tazelenme adına üstüme başıma sıkıyorum :D

Diğer bir ürünümüz yine Diadermine'in Hassas göz makyajı temizleyicisi:Kremsi yapıda olan ürünler daha güzel temizliyor gibi düşünürüm hep.O yüzden bu ürünü sevmedim,hatta göz altlarımda hafif bir tahrişe neden oldu.O yüzden döktüm.

Parmex Asetoooooooooooooooooooooooooooooon ♥ Fazla söze gerek yok yazısı burada.

Pantene Saç Şekillendirici Renk Koruyucu Durulanmayan Bakım Kremi (Krem 7/24 diye de geçebilir) Nefretttttt ettiğim ürünlerden,ama hakkını yememek lazım bir ara çooook kullanırdım.Açıkçası jöleye tercih ederim ama yine de saça bu zımbırtıları sürme taraftarı değilim pek.Gerçi bu tarz bir ürün kullanıyorum şimdi başka bir markaya ait,ama memnunum,yazısı yakında.Konu dağıldı ne diyordum,bu ürünü de bitirmeden attım :S

Loreal FX Studio Jöle: Eğer illa ki jöle diyorsanız mutlaka bu tarz bir jöle kullanmalısınız.Taaaaa yılların jölesi,saçları kaya gibi yapmayan soft bir jöle.Kalite arkadaş.Ama stoklama huyum batsın,artık kullanmadığımdan kullanan bir arkadaşa verdiydim stokladıklarımı.Bu da elimde kalan can çekişen son jölemdi.Memnundum yani ama jöle olayına kılım.

Hemen önünde Flormar 87 numara allık: Aramızdaki aşkı bilmeyen kaldı mı,yazısı burada.Hemen yedekledim onu gerçi başka allıklarla aldatıyorum şu aralar,fakat yine de aşkımız baki  ))

Rexona Skin Care Calming Stick Deo: Ter kokusuna bire bir etkili bir ürün,cildi onarma gibi bi etkisi de mi vardı sanki.Devamlı rexonanın başka başka sticklerini denerim,şu an da cotton olanı kullanıyorum.Bittikçe alınası.

Annemin hışmından kurtulamayanları da başka bir yazıda yazarım.Hepinizi seviyorum....

Öziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....





Bu yazılar da ilginizi çekebilir

3 yorum

  1. blogunun yeni şablonuna bayıldım... ışıl ışıl... bende bir süre değiştirmemelisin... :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim de niyetim öyle :)) Çook teşekkür ederim tatlım,bu şablon benim için çok özel,blogu ilk açtığımda kullandığım şablon :D

      Sil
  2. hemen koşuverem bakem :D teşekkürler canım

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin