Moshos Garden Tatlı Badem Yağı

Haziran 22, 2014

Günaydın! Güzel Pazarlar...
Pazar günü kişisel bakım yapmaya bayılanlar parmak kaldırsın :) 
Evet bugün size kişisel bakımımın olmazsa olmazı doğal yağların ennn doğalından bahsedeceğim!

Moshos Garden Sweet Almond Hair Care Oil... Siz saç bakım yağı olduğuna bakmayın,ben onu o kadar deniş alanlarda kullanıyorum ki...


Size iki versiyonundan bahsedeyim, versiyon demek ne kadar doğru bilinmez ama zannediyorum bir takım değişiklikler olmuş. Bu yüzden kaba taslak gözüme çarpan farklılıklardan bahsedeceğim ilk etapta, çünkü yalnızca birini kullanmaktayım şu an.

Öncelikle mis kokusundan bahsetmeliyim! Böyle bir koku yok... Lütfen lütfen ve lütfen bu yağa bir şans verirseniz,bir yerde karşınıza çıkarsa koklayın :) Yalnız şunu söylemeliyim ki mavi şişedeki eski versiyon olan daha bir mis kokuyor,nedendir bilmiyorum bu konuda Alpaslan Bey bu yazının altına yorum yapıp bizi aydınlatırsa çok sevinirim :)

İki ambalaj arasındaki diğer beni mutsuz eden fark ise şu, mavi şişe ağzında bir tıpa ile gelirken diğer şişe ne yazık ki ağzı tıpasız geliyor. 


Evet Alpaslan Bey bu konuda mutlaka temkinli davranıp ya damlalık ya da pastör pipeti gönderiyor,ben pastör pipetiyle uygularım büyük ihtimalle ama bu şekilde kullanım bana biraz zahmetli geldi.
Yeni şişedeki içerik ve son kullanım tarihi çok büyük bir artı olmuş yalnız! :)


Yeter kafa ütülediğim, gelelim ne amaçlarla kullandığıma;

★ Saçlarım için hazırladığım maskelerin içine katıyorum,
★ Saç uçlarımı çok kuru hissediyorsam uçlara yoğun şekilde sürüp tarayıp 15-20 dk bekletip yıkıyorum
★ Saçlarımı düzleştirdikten sonra bir iki damla elimde ısıtıp kuru kuru uygulamışlığım dahi var, bitlenmedim :)
★ Tırnak etlerimi yumuşatmak için kullanıyorum,
★ Tırnaklarımı nemlendirmek için kullanıyorum ve kullandığım sürece tırnaklarımı kırılmaktan korudu :)
★ Ve en önemlisi göz makyajımı misel suyu ile sildikten sonra geri kalan kalıntıları temizlemek adına iki damlayı parmaklarımın arasında ısıtıp gözlerime sürüp nazikçe ovalayıp ya nemli bir kağıt havluyla nazikçe silip bekliyorum, ya da bebe şampuanıyla yıkıyorum. Ve inanır mısınız 1 hafta düzenli kullanımda tül kirpiklere sahip oldum :) Kirpiklerimi kesmiştim uzadığına şahit oldum! Keşke "öncesi-sonrası" fotoğrafı çekseydim :)

Benim bu doğal mucizeyle ilgili anlatacaklarım şimdilik böyle, zannediyorum 8 veya 16 liraydı, emin değilim sitede de bilgi bulamadım. 
Sitede Kaş ve Kirpik Bakım Yağı, Tırnak Bakım Yağı gibi yağlar da mevcut, dilerseniz bakabilir, tercihinizi onlardan yana kullanabilirsiniz :)

Unutmadan söyleyim bu yağlar "soğuk press" yağlar! Soğuk press yağlar yüksek ısıya maruz kalmadıklarından antioksidan vb yararlı bileşiklerini yüksek oranda muhafaza ederler, ve ısıdan dolayı oluşan zararlı yağ asitleri de cildinize zarar vermemiş olur :) Bu sadece basit bir açıklama.

Eğer hala tanışmadıysanız mutlaka Moshos Garden'la tanışın derim. Eliniz başka hiçbir bakım ürününe gitmeyecek. En azından benim öyle :)

Alpaslan Bey'e [email protected] adresinden mail gönderirseniz çok yardımcı olacaktır.

✿✿✿✿✿

Mutlu Pazarlar,
Sevgiler,
Özi



Bu yazılar da ilginizi çekebilir

4 yorum

  1. Ben de Softem'in badem yağını turnaklarımda ve kirpiklerimde kullanıyorum. Kirpiklerimde pek fark göremedim ama dediğin gibi kalıntılar için çok iyi temizleyici oluyor doğal yaplar. Tırnaklar içinse harika. Beyazlayıp çatlamış tırnaklarımı bir-iki seferde toparladı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben her markayı rahatlıkla kullanamıyorum canım, Softem bulursam bir bakayım. Çünkü gözlerim inanılmaz yanıyor :(

      Sil
  2. moshosgarden sitesinde bu yağ görünmüyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ne yazık ki artık üretilmiyor :( Detaylı bilgiyi [email protected] dan alabilirsiniz
      Sevgiler

      Sil

Facebook Sayfamı Takip Edin