L’Oréal Paris Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

Temmuz 30, 2013



Kullanmaya başladığımda, güzelliğine şaşırıp kaldığım bu ürün hakkında yazmadan duramadım. L’Oréal Paris'in çıkarmış olduğu hassas ciltler için makyaj temizleme suyu. Yüz, göz ve dudaktaki makyajı %100 çıkardığını iddia ediyor. Ürünü deneyimleyince iddiasında ne kadar haklı olduğunu gördüm. Micellar Water geleneğini artık L’Oréal Paris sayesinde marketlerden ve parfümerilerden temin edebiliyoruz.

Pamukla yüzüme ve boynuma uygulayarak ovalamadan, zorlanmadan makyajımı temizleyebiliyorum artık. Durulamaya ihtiyaç yok, çünkü sadece makyaj temizleme suyu dense de, ürün yüzde, boyunda kaldığı sürece bakım uyguluyor. Cildim harika bir şekilde yumuşaklık kazanıyor. Sevdiğim ürünler hakkında sayfalarca yazı yazabilirim. Çünkü bir çok ürün kullanıyor olmama rağmen diğerlerinden farklı olarak fazlasıyla etkisini gördüğüm çok azdır.


Makyaj temizleme ve bakım aynı anda, bir de formülünde parfüm barındırmıyor, hipoalerjik. Sadece görünen yerleri temizleyince kendimi cildimi temizlemiş zannediyordum fakat nefessiz kaldığını da hissediyordum. Buram buram bir koku, temizlik kokusu. Bunlar yeterli değildi elbette. Çünkü siyah noktalarım çoğalıyordu, bunu gözle görülür biçimde bana yansıtmıştı kullandığım ürünler. Cilt nefessiz kaldığında, tamamen temizlenmediğinde kirler toplanır, gözenekler genişler ve siyah noktalar belirir. Bu sorunla çok karşılaşıyordum. Cildim oldukça hassas, çabuk kızaran ve karma bir yapıya sahip. Özellikle t bölgemde yağlanma oluyor ve yanaklarım kuru kalıyor. Yanaklarım hemen kızarır, gözlerimi makyaj çıkartırken ovalasam da aynı şekilde. Bu rahatsızlık verse de karşıma henüz tamamen memnun kalabileceğim bir ürün çıkmadığı için böyle devam etmek durumunda kalıyordum. L’Oréal Paris'in makyaj temizleme suyu hem bakım yaptığı, hem de makyajı kusursuz bir şekilde zahmetsizce çıkardığı için benim favorim oldu.


Göz makyajımı çıkarırken, önce pamuğa biraz L’Oréal Paris'in temizleme suyunu döküp gözümün üstünde bekletiyorum. Aşağı doğru ovalamadan siliyorum, pamukta rahatlıkla görebiliyorum makyaj artıklarını. Dudaklarımdaki ruj için ise; bir makyaj temizleme pedine ürünü döküyorum, rujumu bir kenardan diğer kenara doğru siliyorum alt ve üst ayrı olacak biçimde. Yüzümdeki fondöteni de yine bir pamuk yardımıyla ürünü dökerek, nazikçe alnımdan başlayıp aşağılara doğru siliyorum, boynumda bitiriyorum. Daha sonra her kullanışımda fark ettiğim gibi, yumuşacık bir cilt ve yağdan makyajdan arınmış yüzümü görerek kendime olan güvenimi geri kazanıyorum.

Makyajsız da güzel olmak gayet mümkün. Derinlemesine temizlendiği için geniş gözenekler de zamanla küçülmeye başlayacaktır. Cildimin hava aldığını, temizlendiğini serinliğinden de gayet iyi anlıyorum. Sabah ve akşam kullanarak, cildimi alıştırıyorum kendisine. Sadece tek bir ürünün hem mıknatıs gibi yüz, göz ve dudak makyajınızı ovalamadan çıkardığını hem de bakım uygulayıp güzelleştirdiğini düşünsenize.. Üstelik çok da uygun bir fiyata... Ben düşünemezdim, tanıştığım andan itibaren artık düşünebiliyorum. İmkansız değil..

Bu içerik www.makyajodamm.com tarafından hazırlanmıştır.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

0 yorum

Facebook Sayfamı Takip Edin