Bir Cumartesi ve Golden Rose 231

Nisan 21, 2013

Merhaba kızlar, (bu ara hitap krizi yaşıyorum,nasıl başlasam yazıya diye...En son böyle başlasın dedim bu yazı)
Bu yazıyı planlayarak yazıyorum,yani ben şu an 23:52 de yazıyorum bunu.Ve ben ders çalışırken yayınlanmış olacak. (acaba olacak mı,deneyelim görelim.Bunu deniyorum çünkü 23 bundan böyle boş vaktimde hazırda post tutacağım ve tembel günlerimde yayınlamasını sağlayacağım,böylece akıllarınızdan silinmemiş olacağım.Çünkü artık hiç kimsecikler yorum yapmıyor yazılarıma,yazasım gelmiyor :( Hani böcelerim,nerdesiniz :(( ) Bu yüzden artık böyle bi çözüm bulacağım.Elimdeki ürünleri de tükenmeden yazmış olacağım hem.

Neyse efendim uzattım epey,an itibariyle iyi pazarlar! Ben bugün (yani dün,yani Cumartesi :)) ) arkadaşlarımla buluşacaktım,yeni aldığım beyaz hırkamsı şeyin şerefine kotla ve beyaz bir body (şunu böyle ingilizce yazmayı da hiç sevmiyorum ama badi de yazamam ki arkadaş :D ) uf neyse işte "badiyle" böyle baharlık bi kombin yapıp onu lacivert makyajla taçlandıracaktım,tabii ki de lacivert ojesiz olmazdı :) Ojelerimi sürüyordum ki yarısındayken görüşemeyeceğimizi öğrendim bıcırırımın işi varmış,kaldı görüşmemiz :( Olsun dedim,ben süreyim böcelerim görsün tınaklarımı :)

Başrolde Golden Rose 231 var...3 kat...



Çok olmuş oje sürmeyeli,kenarlarını temizlemeye üşendim.Çirkin oluyormuş şimdi gördüm.Affola :(





Evet ondan da bahsetmeliyim,rengi 3 katta güzelleşti,ilk katta sanki mavi mürekkep sürmüşsünüz...İkinci katta  da eh işte ama 3. kat muhteşemmm! Kuruması da yapısı ince olduğundan çabuk oldu. Gerçi ben kurumasını üst üste sürdüm ve bozulmasın diye üzerine Golden Rose Qucik Dry sürdüm (Şidddddddetle tavsiye ediyorum...Böyle bi kurutucu yok...Bir kaç dakikada beton oluyor oje :) )

Lacivert,siyah ojeleri mat seviyorum ben,hiç normal haliyle kullanmadım,bu sebeple de üzerine Flormar Mattifying Top Coat sürdüm (Matlaştırıcı Oje) Ve tüm gün bu ojelerin keyfini sürdüm ^.^


Golden rose 231 Harika bi lacivert,daha önce yazdığım Pastel 23'den hem yapı hem de sim barındırması bakımından farklı ama renk muhteşem...Ben 3 kat sürerim,sabrederim derseniz kesinlikle bu laciverti tavsiye ediyorum...

Hepinizi seviyorum...Özi :))

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

4 yorum

Facebook Sayfamı Takip Edin