Watsonsssss ♥ Watsons Alışverişimde Neler Aldım?

Mayıs 10, 2012

Kızlar bir önceki yazımda kısacık Sankopark gezimizden ve Watsons'tan bahsetmiştim.Ve şimdi o alışverişi yayınlamanın sırası :)


Sankopark'a hiç gitmedim,evet Antep burnumuzun dibi ama ben hiç gitmedim Sankopark'a :(( Girdiğim gibi Flormar standıyla karşılaştım,akabinde Golden Rose :) Öldüm bittim geberdim,"Watsons'ı bulayım döneceğim size güzeller" dedim içimden.Çıktım çıktım katları,dolaştım filan...3.katın bi yerlerinde buldum,öyle bi sevindim ki...Görmemişlik işte :D

Bir girdim içeri,ipini koparmış gibi dolandım etrafta,Allahım o da ne koca bir pastel standıııııı..."Dur dedim Özi,bunları bi şekilde bulabilirsin sen Susam Sokağı ürünlerini ara önce" zamanımız öyle bir kısıtlı ki.16:20'de girdik 17:00 de çıkacağız AVM'den.Tabi ben watsons'ı bulana kadar bi kaç mağazaya uğradı kızlar 20 dk da geçmiş gitmiş hemencik :((

Watsons'ta deli gibi bakındım onu mu alsam bunu mu yapsam...Kısacık bi rüyaydı sadece.İstanbul stajım da yalan olduğu için watsons da yalan oldu bana :(( O sebeple bu fırsatı cok daha iyi değerlendirmeliydim.

Aşağı kattaki Golden Rose standından 27 nolu ojeyi ışık hızıyla almaya çalıştım ve aldımm :))

Sonra Watsons'a girdim ilk başta Magic Touch'ı buldum ama sonra gereksiz geldi.Pas dedim :)) Flormar fondötenlerde %30 indirim vardı ama mat touch konusunda kararsızdım onu da pas geçtim.Sonra Pastel ojelere geldi sıra,delirdimmmmm ama istediğim rengi bulamadım.Passssss!



Ardından Susam sokağı cep mendillerini gördüm ve delirdimmmmm!Hemen aldım,önce iki paket aldım (2X20=40 adet yani ) :D,e ne de olsa kıymetlim de severdi Susam Sokağı karakterlerini,ama baktım çok yükleneceğim böyle,bişey olmaz azıcık veririm ona bu paketten dedim bıraktım birini.

Sonra el kremini gördüm :)) Atladım :)

Lionesse marka (doğru mu yazdım bilmiyorum) yüz süngerlerini daimi olarak kullanıyorum ama son dönemlerde migros'a gelmiyordu,bulmakta cok sıkıntı çekiyordum.Orda görünce iki tane aldım,ama pahalıymış azıcık.Ben 3.50'ye alıyordum burda 4.99'du her biri.

Ardından Magic Lip Balm stoklarıma eklemek üzere bir adet daha aldım... :) Matlaştırıcı oje ve oje kurutucu cilayı zidaya.com'dan istedim sandım almadım,tüh yaaaa! :((

Onlara bakarken koyu kahve göz kalemi ilişti gözüme,Başak'ın vardı sevmiştim memlekette bulamamıştım! Onu da aldım,çıkarken Loreal'in %25 indirimini gördüm ve True Match'e atladım.Bayan çok ilgilendi almadan edemedim :(

Unuttuğum var mı? Bi çok şey alacaktım aslında ama bir göz gördü diğeri görmedi desem yeridir...Gezemeden çıktım :((

Bu macera da burda sona erdi,bizim kızları bırakıp Watsons'a koşup onlarla eğlenemediğime mi yanayım,Watsons'a doyamamama mı bilemedim :((

Ürünlerin yazıları gelecek ;))

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

6 yorum

  1. İyi günlerde kullan canım :D çok güzel anlatmışsın yazık sana

    YanıtlaSil
  2. watsonsdan benim de aldığım ürünler neredeyse aynı bir de magic lip balm bana yakışmıyor koyu oluyor :( ama aldığın ojeyi var ya son iki haftadır sil-baştan sür kullanıyorum =)

    YanıtlaSil
  3. @ begummy : ay evet tatlım yazık bana mahvoldum yaa gözüm kaldı :(

    @ svieri doroga : magic balm bende süper duruyor,bi çok insan bende beğenip alıp sonra sevmiyor rengini :D o oje benim favorim bu ikinci şişem :)

    YanıtlaSil
  4. sungerden gecen bende parama acıya acıya aldm ıhtıyacım vrDı nabıym =(( magıc Lıp balmı coK merak edıyorum suan 4 tl&idi sanırım bıraz ınsın denıycıgım ..kremden memnumusn cnım dış gorunusu kadar bnm ıcın ıcıde onemLi sen kaPılıp almıssın umarımkı beğenmıssındır ..:?)

    YanıtlaSil
  5. aa bende gaziantepliyim fakat aksarayda üni okuyorum,siz nerelisiniz acaba?söylemek istemezseniz anlarım ;) bende bloğuma beklerim.
    mericyalman.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. susam sokağı ürünlerine bende bayılıyorum.Kutu mendilleri var bende ondan stokladım eve =)

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin