W7 Mini Power Puffs Makyaj Süngeri (İnceleme-Yorum)

Ocak 14, 2017

Merhaba! Bugün blogumun konusu W7 Mini Power Puffs Makyaj Mini Süngeri. Daha önce alışveriş yazımda bahsetmiştim bu minişlerden.




Açıkçası sünger konusunda bana göre hiç bir sünger Beauty Blender'ın eline su dökemez. En beğenilen muadilleri bile hiç beğenmedim. O yüzden alırken bu süngerlere karşı da oldukça ön yargılıydım. Fakat uygun fiyatlı mini sünger bulmak zor olduğundan denemek istedim.

Peki neden mini?

Bu minik süngerler göz altı, burun kenarları gibi ulaşılması güç yerlere uygulama yapmak için tasarlanmış.Tabi kesin kural mı? Hayır. İstediğiniz bölge ve ürün için kullanabilirsiniz.

Öncelikle ambalajına bayıldım! Kutunun içerisinde ayrı bir paketleme yapılmış bu şekilde. Kutuda gördüğünüz gibi iki minik sünger var.

W7 Mini Power Puffs Makyaj Mini Süngeri
Özellikle Latex içermemesi oldukça güzel. Çünkü bazı ciltlerde lateks alerjisi olduğunu biliyorum. Ve lateks içeren ürünlerin kokusundan hiç haz etmiyorum.

Süngerler pembe, ilk başta Orijinal Beauty Blender'daki gibi renk verme sorunu yaşar mıyım diye de endişelenmiştim ancak kesinlikle böyle bir durum yaşamadım.

W7 Mini Power Puffs Makyaj Mini Süngeri (Sol: Kuru hali, Sağ: Nemli hali)
Süngerlerin soldaki kuru sağdaki ise su ile ıslatılıp suyu alınmış hali, sünger ıslatılınca oldukça güzel yumuşayıp tam kararında bir yapı alıyor. Ne çok sıkı, ne de çok esnek. Bu ürün emişini ve uygulamayı da en güzel şekilde yapmayı sağlıyor. H&M ve Yves Rocher süngerlerimde ilk kullanımdan sonra yıkadığımda çok garip bir sertleşme oldu. Süngerin yapısı bi garipleşti, plastikleşti gibi. Bu durum bu süngerlerde olmadı.

Sanırım Beauty Blender Mini'den biraz büyük ıslak hali ile. (Bir karşılaştırma yazısı isterseniz aşağıya yorum yazın) Uygulamayı oldukça kolay şekilde gerçekleştiriyor. Çok fazla ürün de emmiyor. Beauty Blender ne kadar emiyorsa o.

Temizliği de oldukça kolay, diğer süngerlerim gibi temizledim ve kolayca temizlendi.

Kısacası ben bu süngerleri pek sevdim.

Beauty Blender Mini'nin 53 TL olduğunu düşünürsek bu süngerler kesinlikle alınası! Hele indirimlerde bulursanız hemen kapın derim. Ben indirimde 9,95 e almıştım.

Siz bu süngerleri denediniz mi?

Yorumlarınızı bekliyorum,

Sevgiler,

Özi

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

4 yorum

  1. Deneyen bayan14 Ocak 2017 18:00

    Bunu paylasman iyi oldu canimcim kesinlikle bakacagim ellerine saglik

    YanıtlaSil
  2. w7 nin süngerini farketmemişim ben, BB'YE 53 lira vermek bana mantıksız geliyor. Peki nascita'yı denedim mi? Bende 1-2 fırça siparişi vermeyi düşünüyorum, mini süngerleride aklımdaydı. Şimdi sen bunu beğenince vazgeçtim sayılır ondan :D

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler canım Zeynep yorumun için :*

    YanıtlaSil
  4. Evet minnacıklara 53 TL bayağı fazla. Nascita'yı denemek istiyorum ben de ama bir türlü alışveriş yapamadım :D Önce bunu dene bir istersen. Beğenmezsen Nascita'ya bakarsın :)

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin