D's Organic Lip Balm (Elma)

Ağustos 08, 2016

Merhaba,
Yazın olduğu kadar kışın da dudaklarımız neme ihtiyaç duyar. Ve benim en büyük kurtarıcılarım lip balmlar. Bugün sunumuyla, doğal içeriğiyle ve cruelty free (hayvan deneyi yapmayan) bir üründen bahsedeceğim. 

D's Organic el yapımı (handmade) üretim yapan bir marka ve sevgili Dila harika işlere imza atıyor. Ürünler organik ve hayvanlar üzerinde deney yapmıyor.

D's Organic Dudak Nemlendirici (Elma)

Sıradışı bir çok aroması ve ambalaj çeşidi olan bu şirin lip balmların bendeki ince tüp ve misler gibi elma kokuyor. Elmanın bildiğiniz gerçek kokusunu alıyorsunuz hem de! Elma kabuğu nasıl kokuyorsa o!

Nemlendirmesi o kadar uzun sürüyor ki, tek bir gün kullanmam bile yetiyor! Geceden sürüp uyuduğumda inanamamıştım! Kış başlamadan kesinlikle bir tane edinin!

Bendekinden başka o kadar çeşitli aromalıları var ki alacak olsam karar veremem! (Karpuz, Lavanta, Nane, Limon, Elma, Limonlu Soda, Cheesecake, Çilek, Sakız, Yaban Mersini, Tarçın, Karamel) Üstelik iser teneke ambalajda ister bu şekilde mekanizmalı tüplerde (ince ve normal) alabiliyorsunuz. Allah aşkına hangi markanın bu kadar çok seçeneği var <3

D's Organic Dudak Nemlendirici (Elma)

Nem bombası, temiz içerikli bu güzellikleri instagram (@ds.organic) üzerinden sipariş ediyorsunuz ve Dila size kargolama sürecini her bilgiyi iletiyor. Sıkça çeşitli kampanyalar yapıyor. Fiyatları da ürün performansına ve aynı kulvar ve kalitedeki diğer ürünlere göre oldukça uygun. 
Ürünü gönderdiği ambalaj bile ne kadar doğal ve kıymetli bir ürün aldığınızı görmenize yetiyor. Ambalajları da sevgili Dila kendi elleriyle yapıyor. Yanındaki nazik notu da cabası. Bakın bu da benim paketimdi :)


Siz bu lip balmı kullandınız mı? 
Dila'nın hesabına kesinlikle baştan sona bir bakın e mi?
Sevgiler,
Özi

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

4 yorum

  1. Icerigi cok hos gorunuyor, gule gule kullan.

    YanıtlaSil
  2. Ilk defa burda senden gördüm ilgimi cekti dogrusu

    YanıtlaSil
  3. daha önce görmemiştim, hemen instagramda takibe aldım, tüm özelliklerine bayıldım :)

    YanıtlaSil
  4. ay kış için edineyim bir tane ben de o zaman :-))

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin