Temmuz Favorilerim (2016)

Temmuz 31, 2016

Merhaba!
Temmuz ayını geride bırakırken başlıktan da anladığınız gibi makyaj bloglarında ve videolarında sıkça yer alan ve benim de severek takip ettiğim bir yazıyla karşınızdayım. Hemen ürünlere geçeyim istiyorum.

Temmuz Favorilerim (2016)

1) Hamilton Active Family SPF 50+ Güneş Kremi: Sıcakların ve Güneş'in yakıcı etkisiyle zaten çilli olan yüzümde daha fazla lekelenme olmasın diye kullandım ve yapısına ba-yıl-dım! Sürdükten bir en fazla 10 dk sonra yok gibi emilmiş olması ve koruması muhteşem!

2) The Balm TimeBalm Concealer (Light): Bu ürün zaten Tüm Zamanlarımın Favorilerinden, bu ay da günlük olarak yüz makyajı yapmasam da çenemdeki sivilceleri bu ürünle kapattım. Bu kapatıcı ile ilgili yazıma bu linkten ulaşabilirsiniz.


Maybelline Kontür Stick (01 Light)

3) Maybelline Kontür Stick (01 Light): Bu ay düğünler davetler oldukça fazla olduğu için her makyajda mütemadiyen bu ürünü kullandım ve oldukça pratik şekilde kontürleme ve aydınlatma yapabildim.

Flormar Eyebrow Liner (006 Deep Dark Brown)

4) Flormar Eyebrow Liner (006 Deep Dark Brown) : Kaşlarımın daha özenli doldurulması gereken zamanlarda imdadıma bu liner yetişiyor. Bu ay da sıkça kullandım kendisini. İncecik ucuyla tek tek kaş teli çizer gibi uygulama yapınca öyle doğal duruyor ki...

Essence Jel Kalem (02 Cocoa Bean)


5) Essence Jel Kalem (02 Cocoa Bean) : Bu ara tekrarını izlediğim bir dizide neredeyse tüm oyunculara kahverengi kalem uygulamışlardı ve çok hoşuma gittiğini fark ettim. Çok iddialı olmak istemediğim zamanlarda bu acı kahve kalemi bazen gelişigüzel uyguladım,bazen de kirpik dibine incecik net bir çizgi çektim. bu kalemlere rastlarsanız mutlaka her renginden edinin! 

Aslında çoooook daha fazla favorim oldu ama yazın değişmeyecek favoriler oldukları için birazcık da Ağustos'a sakladım.

*Kitap,müzik,dizi gibi favorilerimin yanı sıra favori Youtube Kanalı, favori blog gibi önerilerde de bulunmak istiyorum bu konuda görüşlerinizi bildirir misiniz? Böyle bir talebiniz olursa yazının 2. bölümü şeklinde veya bu yazının editi şeklinde paylaşacağım.

Sizin bu ay severek kullandığınız ürünler neler?
Mutlaka yazın bana olur mu?
Sevgiler,
Özi

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

10 yorum

  1. güle güle kullan hepsini :) Bende mega favoriler postu yapacagim, son senelerdeki favorilerimede bakarak esinlendim ;)

    YanıtlaSil
  2. Hamilton güneş kreminin Optimal çeşidini kullandım tatilimde ben de memnun kaldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ilk kez kullanıyorum Hamilton'ı ve bayıldım buna. Optimal'a da bir bakayım :) Güle güle kullanın,sevgiler :*

      Sil
  3. maybelline'in kontur stiğini nasıl kullanabildim benim ve daha pek çok kişinin yüzünde kalmıyor bile sürer sürmez yok olup gidiyor :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Transparan pudrayla sabitliyorum zaten makyajımı, sabitlemesem de kalıyor. Çok mu boca ediyorum acaba :D

      Sil
  4. Gule gule kullan hepsini :) Hamilton'u merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Onurcuğum, detaylı yazısını yazacağım ama sana spoiler vereyim :) Bembeyaz olmadan harika şekilde koruyor ve losyon kadar akışkan olmamasına rağmen hemencecik emiliyor :))

      Sil
  5. Essencenın bu kalemıde efsane güzel ama,gule gule sürüştür hepiciğini özicimm :* :=*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy sorma bayıldım dört rengini almıştım. Hatta bugün yazdım :)

      Sil

Facebook Sayfamı Takip Edin