Watsons Islak Mendiller (Yeşil Çay, Greyfurt, Lavanta, Limonotu, Nar)

Mart 04, 2016

Merhaba!
Geçtiğimiz günlerde Watsons Hafta Sonu İndiriminde 1 alana 1 bedava olan Watsons Invigorating Wet Tissues yani ıslak mendillerden aldım. Almadan evvel kozmetik bloglarında araştırma yaptım ama hiçbirinde detaylı bir yazıya rastlamadım. Her pakette 10 lu 3 paket mendil bulunan bu mendiller pamuksu yapıda. Tek ve en üzüldüğüm yanı içeriğinde paraben bulundurmaları! Pakette Alkolsüz yazsa da kimyasal içerik açısından pek masum değiller. 

Daha evvel Jasmine (Yasemin) ve Sakura (Japon Kiraz Çiçeği) çeşitlerini kullanmıştım. Ve nedense artık elim onlara pek gitmiyor.

Green Tea (Yeşil Çay) Özlü: Geçtiğimiz indirimlerde arkadaşım Esra aldı ve denememiz için koklattığında vuruldum kokuya ve bana hediye etti :D İnanılmaz hafif ve taze bir kokusu var. Azıcık pudramsı, biraz otsu... Tarif edebilsem keşke! 

Grapefruit (Greyfurt) Özlü: Bu çeşidini "Orange Mint" sanıp aldım meğer yanlış almışım, bildiğin portakal aromalı içecek Fanta/Yedigün gibi kokuyor. Az biraz da bulaşık deterjanımsı. Güzel,temiz bir koku, hiç almam demiyorum. 

Lavender (Lavanta) Özlü: İşte Limon Otu özlüsünden sonraki favorim! Saf katışıksız lavanta çiçekleri gibi kokuyor. Sanki çiçekleri toplamış paketlemişsiniz gibi. Açıkçası ilk başta oda kokuları gibi kokar dedik ama sonra çeşit bulamayınca "Bundan alayım bi yaa ben lavanta severim" dedim ve aldım! Kızlar da bayıldılar ve dağıttım diğer ikisini. İlk fırsatta bunu ve denemek için "Orange Mint" çeşidini alacağım.

Watsons Islak Mendiller (Yeşil Çay, Greyfurt, Lavanta, Limonotu, Nar)

Lemon Grass (Limon Otu) Özlü: Ben bu mendillerden en en en çok bunu seviyorum. Çocukluğumuzun limon kolonyalı mendillerinden çok azıcık farklı olan bu mendil bana inanılmaz fresh geliyor. Pek bir seviyorum kendisini. Sanırım asla vazgeçmeyeceğim bu mendilden!

Pomegranate (Nar) Özlü: Limon otlu olanı bulamadığım bir dönemde almıştım, diğerlerinden daha "tatlı" bir koku. Bilerek "şekerli" yerine "tatlı" tabirini kullandım çünkü bildiğimiz şekerli kokular gibi değil, derinden meyve kokusunu da alıyorsunuz. Şekerli kokuları sevmeyen beni bile etkileyen bir koku oldu, sıra dışı. bir deneyin belki siz de seversiniz. 

Kokuları elimden geldiğince tarif etmeye çalıştım aklınızda bir şeyler oluşsun diye. Bunların dışında benim bildiğim, Rose (Gül), Orange Mint (Portakal Nane olarak çevireceğim ama emin değilim), Sakura (Japon Kiraz Çiçeği), Jasmine (Yasemin) olan çeşitleri mevcut. Kullanmadığım Rose ve Orange Mint, Gül olanı alır mıyım bilmiyorum. Anca böyle bir fırsat çıkarsa karşıma alırım. 

Unutmadan, üzücü içerikleri ise şu şekilde. Resmin üzerine tıklayarak okunabilir hale getirebilirsiniz.

Bu mendiller üçlü paketlerde 3.99 TL 

Siz Watsons Islak Mendilleri kullanıyor musunuz?
Yazarsanız sevinirim,
Sevgiler,
Özi

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

1 yorum

  1. bende sırf ambalajı yüzünden küçük prensli seriye bayılıyorum:)oncesındede kıraz çiçeklisini çok severek kullanmıştım.

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin