Bitenler #6

Eylül 14, 2014

Mutlu Pazarlar!
Bugün sizlerle bir Biten & Çöpe Giden ürünlerimden bahsedeceğim. Hayli ürün biriktirdim yine. Hemen başlıyorum!




Loreal Cilt Düzgünleştirici Temizleme Jeli: Mentollü akide şekeri kokan bir temizleyici :) Cildi rahatlatan yumuşak bir temizleyiciydi ama bir daha alırım bayıldım diyebileceğim bir etkisi olmadı bende :( Alacak bir şey bulamazsam alırım...

Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu: Bittikçe alınası... Yazısı gelecek yakında.

Avene Termal Su: Etkisini sevdiğim,bayıldığım bir ürün daha! Yine bunu da ayrıca yazacağım :)


Adidas Tropical Passion Deodorant: Yazısı burada. Ferah bir kokusu vardı, Deodorant kullanmayı sevmediğimden ve almam. Daha önceki yazıya ek olarak koku kalıcılığı konusunda fena değil bu arada :)
Nivea Fresh Natural Sıvı Deodorant: Bittikçe aldığım :)) Yine yine yine alırım.. Yazısı gelecek :) Klasik Nivea kremlerinin kokusunu sevmeyenler sevmeyecektir :(

Dove Invisible Dry Roll-On Deo: Nefret etmedim ama sevmedim de! Sanıyorum ki ter kokusunu önlemede ve beyazlarda sarı leke bırakmama konusunda başarılı değil. Muhtemelen almam bir daha!




Loreal Elseve Mucizevi Yağ: Project Pan ürünümdü, bitti, mutluyum.Muhteşem çiçek kokusuna bayıldığım bir yağ...Yazısını yazacağım illa ki. Bir daha alır mıyım bilmiyorum çünkü bu ikinci şişemdi,başka ürünler de denemek isterim.Yine de minik boylarından alırım galiba :)

Yves Rocher Kepek Karşıtı Şampuan: Saçlarımı azıcık kurutsa da kaşıntı ve kepek hususunda son zamanlarda hayli başarılı buldum. Kepek problemim olduğunda (umarım olmaz) alacağım ilk şampuan olacak ;)


Pure Beauty Jasmine Water BB Cream: Bu bir Project Pan ürünüydü ve bitti! Çok mutluyum, bir daha almam, satışta mı bilmiyorum zaten. Yazısı burada..

Vichy Capital Soleil Micro Fluid Güneş Koruyucu SPF 50 : Bu da Project Pan'daydi :) Bitti yenisi açıldı bileeeee :) Bittikçe alınası, yazısı burada.

Bebak Acıbadem Sütü: Göz makyajımın kabasını alırken :) severek kullandığım bir üründü. Bunu da bitirdim, elimde yenisi var. Açıldı bile :)

Essence Soft Touch Mousse Köpük Fondöten: Online alışverişten almıştım, rengi tutturamamışım, cildimde hayli farklı duruyordu, yedirmesi de zor olduğundan artık kullanmak imkansızdı ve çöpe gidiyor :( Muhtemelen bir daha almam.


Benri Kare Pamuk: Makyaj temizlemede bayıla bayıla kullandığım bittikçe aldığım cici :)

Arm & Hammer Advance White Diş Macunu: İçindeki Baking Soda (karbonat veya kabartma tozu olmalı) sebebiyle güzel bir beyazlama sağlıyor ancak uzun vadede zararlı sanırım. Yine de tam boyunu aldım bakalım, o kadar alıştım ki bununla fırçalamayınca dişlerim beyazlamıyor sanki :(


Avon Extra Lasting Maskara (Navy): Zaman zaman mavi maskara kullanmayı seviyorum, ancak ne yazık ki kuruttum kendisini :( Ayrıca bende pul pul dökülme yaptı, bir daha almam :(

Avon Super Shock Maskara: Fazla söze gerek yok, yazısı burada :) Bittikçe alınası harika hafif ve günlük bir maskara... Project Pan ürünüydü bu da :)

Flormar Dual Effect Maskara: Açıkçası kendisini arkasındaki temizleyici için almıştım ancak pek kullanmadım o kısmını. Maskara kıl fırçalıydı,ancak kokusuna tahammül edemiyordum. Bir daha almam. Bir Project Pan ürünü daha.. :)

Avon Mega Effects Maskara: Fırçasıyla, farklılığıyla ilgimi çeken bir maskaraydı. Uygun görürsem almak isterim ama kendimi tutarım sanırım! Firmayla aram nanay olmayaydı iyiydi!



Avon Mocha Madness Ruj: Avonun bu serisinden nefret ediyorum! Buna rağmen bu renk bana yakıştığı için hayli kullandım ama ne yazık ki kırıldı :( 

Anew Dudak Görünümünü Düzgünleştirici Stick: Çok kullandığım bir ürün, rujlarıma baz olarak kullandım ve bitti. Görünüm düzgünleştirici etkisi tartışılır... Elimde bir adet daha var, yazısını yazacağım. 

Avon Colortrend Raisin Wine Ruj: Rengine bayıldığım bir rujumdu ancak sıra gelmedi ve kokusu değişti, bozuldu. Çöpe gidiyor :(

Nivea Star Fruits Lipbalm: Yaz boyu dışarı çıktığımda hemen hemen hep bu ürünü kullandım ve bitirdim! Çünkü bu da bir Project Pan ürünüydü :)

Nivea Pearl & Shine Lipbalm: Kendisini aklımca krem aydınlatıcı yapmak için almıştım,çok denedim ama katı yapısından dolayı tüm girişimlerim hüsran oldu :( Dudaklara sürülemeyecek bir renk olduğu için atıyorum :(

Nivea Fruity Shine Pomegranate Lipbalm: Harika bir rengi vardı ama kokusu değişmişti artık, sıcaklarda eriyip kırılınca atayım dedim :(

She Lip Jelly Gloss & Stain: Bunlar da Project Pan ürünleriydi ama ne yazık ki tarihleri geçti ve atmak zorundayım :(



Avon Far Bazı: İlk başlarda başarılı zannediyordum ancak kısa sürede yapısı katılaştı ve pütür pütür oldu, atmak zorundayım :(

Flormar Lacivert Göz Kalemi 103: Siyah renk dışında bitirdiğim ilk göz kalemim :) Evet bitmiş sayılmaz ama artık süremiyorum :) 

Miss Selene Ojeler: Minik olmaları seyahat için harika ancak ne yazık ki yapıları bozuk ve atmak zorundayım :(

Uzun bir yazıydı,umarım sıkılmadan okumuşsunuzdur.
Siz neler bitirdiniz, benim ürünlerimden deneyimledikleriniz var mı?
Yazarsanız sevinirim.

Sevgiler,
Özi

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

4 yorum

  1. Ne çok project pan ürünü bitmiş :) özellikle de renkli makyaj anlamında. Avon'un far bazını düşünüyordum ama vazgeçiyorum kuruduğu için. Bendeki maskaralar kuruma yapmıyor. Evet bu iyi bir şey ama sevmediklerimi de atamıyorum bu yüzden :) açılan yerlere yenileri gelsin diyeyim ve yorumumu bitireyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bendeki maskaralar belli süre sonra kuruyor :( Hatta içine bir kaç damla çay damlatma gibi yollara bile gidiyorum bazen :)) Sanıyorum bu yaşadığım ilin aşırı aşırı aşırı kuru olmasından kaynaklı olabilir.

      Far bazına gelecek olursak Essence far bazını öneririm fiyatı avonla aynı civarlarda.. Beğenmeyeni de çok ama ben bayılıyorum :) Onun dışında %50 indirim zamanlarında The Balm'ı da öneririm.

      Sil
    2. Essence'inkini şu an kullanıyorum. Farklı bir şeyler denemek için farklı marka bakıyorum. The Balm'ınkine bakarım ama :) Teşekkürler.

      Sil
  2. hey maşşallah canom ne guzel urunler bıtırmıssın okuması zevklı ;)

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin