Vichy Micro Fluid Güneş Koruyucu SPF 50

Mayıs 03, 2012

Sen daha önce neredeydin? Herkes herşeyi bloggerlardan öğrenecek diye birşey yok,ben sevgili takipçilerimden öğrendim bu ürünü mesela..

"Yapış yapış olmayan bi güneş kremi arıyorum" dedim sağolsun canım takipçilerim yetiştiler imdada :)) Babe ve Vichy öne çıktı.Ancak ben Babe markaya güzelllll şehrimde hiç rastlamadığım için yani gözlerimle görme fırsatım olmadığı için tercih etmedim.



Ay bi de nemlendirici hediyesi de kandırdı beni Vichy'nin,kendileri yukarıda,bakın yazısı ayrıca gelecek :) Geçenlerde yazı yazmıştım hakkında,eczanemizde.com'dan aldım,ışık hızıyla da gönderdiler (yiğidi öldür hakkını yeme ) ımmm bi kaç gündür kullanıyorum ve inanılmaz derecede memnunum diyebilirim :)) Beyazlamış bile hissediyorum (tamam abartma Özi :P ) Şaka bi yana ama gerçekten güneşten korumasını beğendim (gerçi aldığımdan beri hava bulutlu burda,ne güneşi ne kremi Allah aşkına,sürüyorum ama koruyor mu bilemiyorum haliyle :) :) ) Yok yok biliyorum,bakıyorum şu an kollarıma kararmışşşşş! Kollarıma sürmedim çünkü,minnacık şeyi sürsem kollarıma şişe bitecek.

Ay evet şişesi minicik,sebamed'den sonra çok küçük geldi bana,bakın :)

Gelelim esas meseleye,ciddi ciddi gönlümü kazandı bu kerata.Süt gibi akıcı(resimlemeye çalıştım inşallah başarmışımdır),bi de sürüyorsun hemencik emiliyor,hiç ama hiç yapış yapış değil.Elimde bile rahatsızlık hissi uyandırmıyor (Sebamed'i sürerken parmaklarımı koparasım gelirdi sonraki yapışkan kıvamından dolayı,hemen elimi yıkamaya koşardım,hele bi de yüzünüzde düşünün....!) 





Sadece hafif bir parlama oluyor,o da nemlendirici sürünce de oluyor yani o kadar da olsun.Ne bi beyaz renk ne bişi...Mükemmel :))

Ben çok ama çok sevdim...Artık benim için Vichy Forever :)

P.S : İlk başta karmaşık şeyler yazmışım ama güneş koruması da elbette ki çok iyi :))

Fiyatı da yanında tam boy (40 ml) nemlendirici hediyesiyle beraber 50 TL civarı...

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

9 yorum

  1. İyi günlerde kullan tatlım.Ben de İnnova nınkini aldım.Vichy diye gittim onu aldım çıktım.Ama beğendim yapısıaynı böle.nemlendirici gibi.Çok da güzel koruyor.
    O zaman iyi günlerde kullanalım:)

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan :) Bende güneş kremi arıyordum hangini alsam diye bu kadar olur yani denk gelmem :) çok sağol valla :) :) :)

    http://rengarenkojem.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. @ narinim : Teşekkür ederim canım,sönsün çiller :))) Sen de güle güle kullan :)

    @ melisa yağmur : teşekkür ederim canım,ay rica ederim canım her zaman beklerim,ama düşün bu losyonu,aklında bulunsun :))

    YanıtlaSil
  4. cok küçüçükk amaa yaaaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet gerçekten de çok küçük :(( kıyamıyorum kullanırken :)

      Sil
  5. Ben sebamed kullandım.gayette memnundum çünkü sürdüğüm zaman cildime canlılık veriyordu ve pudra sürmeme gerek kalmıyordu.çok yağlı olduğu için bıraktım.vichy merak ettim.acaba sürdüğüm an canlı ve sağlıklı bi görüntü verir mi .kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canlı ve sağlıklı görünüm sebamed'tekinden daha doğal :) Cünkü cok yağlı değil.Hatta hiç değil.Ben bir milyon kez vichy diyorum :))

      Sil
    2. Teşekkür ederim:)

      Sil

Facebook Sayfamı Takip Edin