Pastel Profashion Advanced Pudra İncelemesi

Ağustos 26, 2014

Günaydın! Blogun bugünkü konuğu bir pudra, Pastel Profashion Advanced Pudra.

Pastel online alışverişim esnasında almıştım bu pudrayı çok önceleri, önceleri benim için pudra sürmek demek başka herhangi bir cilt ürünü kullanmadığımdan cildimde kapatıcılığı pudrayla sağlamak demekti. 


O sebeple ilk etapta bu pudrayı hiç beğenmemiştim... Ama şimdilerde hoşuma gittiğini itiraf etmeliyim. Çünkü yapısı incecik ve diğer pudraların aksine nemliymiş gibi bir bitişi var. Elbette çok nemden bahsetmiyorum, sadece toz toz durmuyor. Bu sebeple kuru ciltlilerin bile parlamayı engellemek adına kullanabilecekleri bir pudra bence.

Kapatıcılık konusunda bir beklentiniz olmasın, çok çok çok az bir örtücülüğü var.  Kalıcılık konusunda bir yorum yapamayacağım ne yazık ki çünkü benim cildimde pek kalmıyor bu tarz ürünler :s


Bendeki rengi 45 numara, sanırım en açık renk bu olsa gerek...(Sitedeki renk kartelasından böyle anlaşılıyor) Aslında sanırım numaranın pek de bir önemi yok, çünkü gerçekten ince yapılı olduğundan ciltle harika bir şekilde bütünleşiyor. Yine de siz bana bakmayın, renginizi alın :)


Gördüğünüz gibi yoğun sürdüğüm pudrayı dağıttığımda hiç de toz toz bariz pudra görünümü yok :)

Ambalajının şıklığından bahsetmezsem olmaz... Aynalı şık bir kutusu var ve bu kutuyu diğerlerinden ayıran mıknatıslı oluşu.. Ve diğer ambalajların aksine sağlam :)

Bu arada pastel bu pudra için neler demiş okuyabilirsiniz :)
İçindekiler ambalajın neresinde yazıyor bulamadım ne yazık ki...


11 gramlık bu pudra pastelshop.com sitesinde 18.50 TL 





Bu yazılar da ilginizi çekebilir

1 yorum

  1. selamm ben geldim hoşbuldum
    bloğuna ürünleri tanıtımına bayıldım
    sevgiler;)

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin