The Balm Stainiac- Prom Queen

Nisan 06, 2014


Merhabalar,
Malumunuz ekim 2013'te Gratis açıldı buraya ve açıldığı gün bayram indirimiydi ve herşey %50 indirimdeydi :) Ben de kaptım bu ciciyi. İtiraf etmeliyim ki bir tane de size almıştım çekilişle veririm diye ancak o kadar bayıldım ki ona da el koydum :D



Ürün jelimsi bir kıvamda, süngerli bir aplikatörle sürülüyor. Bu tip aplikatörleri çok seviyorum. Zira fırçalı aplikatörlü ürünler (kaparıcı,gloss vs) hiç bana göre değil :(


Hem yanak hem de dudaklara uygulayabiliyorsunuz. Açıkçası aldığım günden beri dudaklarım için kullanıyorum, rengi o kadar doğal ki...Aslında tam bir çilek reçeli kırmızısı,sitede gül pembe olarak geçiyor (sanırım dağıtıldıktan sonraki renkten bahsediyor ki gerçekten doğal bir kırmızı/pembe renk elde ediliyor)  :) Evet benim renk tabirim korkutuyor insanı ama dudaklarda hafif uygulayınca, yanaklarda ise dağıtınca ortaya "utanmış" bir görüntü çıkıyor.

Hafif makyajda çok harika duruyor. Yanakta kalıcılığından vs bahsetmek için yanaklarıma da kullandım bir kaç kez ve çok çok memnun kaldım. Dağıtması benim için azıcık sıkıntı oldu, dağıtırken yanaklarımdaki kan dolaşımı hızlandığından yanaklarım ekstra kırmızı göründü :) Ama üzerine hafif bir pudra geçtim ve sıkıntı ortadan kayboldu :) Kalıcılığı da bir hayli iyi. Toz allıklarıma kıyasla çok daha kalıcı olduğunu söyleyebilirim :)

Birazcık yaydığım ancak tam dağıtmadığım hali :)
8.50 gram ve %50 indirimle sanıyorum 10 liraya aldım.
Günlük makyajlarımda, nomakeup makeuplarda (yani makyaj yokmuş gibi makyaj :D ) bu ürünü çok severek kullanıyorum. MelisLimes'ın da bir kış makyajı videosu vardı (Youtube kapanmayaydı iyidi)
 O da makyajda yanaklarına ve dudaklarına bu ürünü kullanmıştı. Ben de o makyajı yaptığımda unu kullanıyorum ;)
Tam dağıtılmış hali

DİPNOT: Ürün içeriğiyle ilgili dikkatimi çeken bir şey oldu, daha evvel bu ürünle ilgili yazıları okuduğumda karşıma Kozmetik Turu'nun yazısı çıkmıştı. Yazı için blogun ismine tıklayabilirsiniz. 
Yazıda görselle birlikte Prom Queen'in 24 ay kullanım süresi ve içinde Methyl Paraben (yani bildiğimiz düşman paraben ) bulunduğu görülüyor.
Kozmetik Turu adlı blogdan alıntıdır
. 17 Nisan 2013 tarihli yazıda Prom Queen'de (alttaki ürün) Paraben var.
Sonra ben kendi elimdeki ürüne baktım kullanım ömrü 18 aya çekilmiş ve paraben vb türevi bir madde göremedim. Bu konuda The Balm'ı tebrik ediyorum :) 
Benim Ekim 2013'te aldığım Prom Queen'de ise durum farklı :)


Yani anlayacağınız bu üründe de artık paraben yok. Bu durum beni çok çok memnun etti.
 Sevgiler,
Özi







Bu yazılar da ilginizi çekebilir

4 yorum

  1. Bu ürünü ben aldım ancak kullanamıyorum malesef. Nedense yanaklarıma uygulamayı sevmiyorum. Dudaklarımda çok kuru olduğu için sürekli nemlendirmem gerekiyor yine kullanamıyorum :( Canım kardeşimin kullanabildiği benim ise kıskandığım bir ürün oldu :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Altına nemlendirici lipbalm uyguluyorum ben canım, üstüne bunu sürüp gerektiğinde yine nemlendirici uygulayabilirsin :) Öyle bi dene istersen... Ya da direkt bunu sürüp kuruduktan sonra nemlendirici de uygulayabilirsin..

      Sil
  2. Alıp almamak arasında kalıp almamaya karar verdim sende geldin yazısını yazdın ama oldu mu şimdi böcüm? =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa kuzum bu alınmaz mı :) En azından çekmecende bulunmalı, mutlaka lazım olacak :) Ama anneler gününü bekle derim ^.^

      Sil

Facebook Sayfamı Takip Edin