Aman The Balm,Canım The Balm

Aralık 30, 2013

Kozmetik ürünlere olan aşkım devam ediyor da fotoğraflamada ve bilgisayara aktarımda sıkıntılar yaşadığımdan hayli tembelim farkındayım. Bu sıkıntıları ufak ufak çözdüm ve artık yazabilirim... Eee blog yazalım da kozmetiğe harcadığım servetin hakkını verelim di mi :)

Urfa'ya Watsons Gratis açılsın diye ettiğim duaları kendim için etsem şu an hem yüksek lisans yapıyor olacaktım, hem ballı bi işim olacaktı :) O kadar dualar ettim... Ve sonunda 10.10.2013'te iki mağaza da Urfa'ya açıldı, Watsons ve Gratis buradaki mağazalarının açılış tarihlerini benim kadar bilmezler eminim :D :D 
 Ben de tam o gün bir adet Mary Lou,Bir adet Balm Jovi kapmıştım... ^.^ 


Akabinde de bayram indirimi devam ederken iki adet Stainiac'ı Balm kolleksiyonuma kattım :) Kolleksiyon dediğime bakmayın,henüz "The Balm'ın tümm ürünlerini alacağım" gibi bir çılgınlık peşinde değilim :) Korkmayın! Fakat benim küçük dünyamda bu üç beş ürün de bana göre kolleksiyon :D Neyse efendim en son aldıklarımla beraber gelelim yaklaşık 2,5-3 aylık sürede elde ettiğim The Balm ürünlerine. 

Instain allıklar, Bahama Mama en son %40 Yeni yıl indirimiyle benim oldular :) Soldaki Houndstood, diğeri ise Pinstripe, bayıla bayıla aldığım iki allık.... Daha sonra yazılarını ayrıca yazacağım ancak şimdiden topluca bi görünüm olsun istedim. Allıkların tanesini ve Bahama Mama'yı 17.40'a aldım. Bahama Mama bir bronzer ve ben onu kontür uygulaması için aldım.

Mary Lou Manizer ise harika bir Highlighter :) İtiraf etmeliyim ki The Balm ürünlerinin en sevdiğim ambalajlısı bu ürün ^.^ Mary Lou'yu da %50 indirimle 20.00 liraya almıştım.


Ve Balm Jovi (Rockstar) ...İçinde 12 adet mat/ışıltılı far, allık, bir adet aydınlatıcı ve iki ruj var. Bence Balm ile tanışmak için harika bir palet. İyi ki önerileri dinleyip Jovi'yi almışım zira Balm'ın pigmentasyonu (renk verişi) ve kalıcılığı yüksek allıklarını bu sayede tanıdım. 
 Jovi'yi de %50 indirimle almıştım ama hatırlamadım şu an ne kadara aldığımı,sanırım 32.25 liraydı.


Veeee Stainiac'lar.... Kuzenim bundan bir kaç yıl önce Benefit Bene-Tint'i keşfetmişti ve aşık olmuştuk <3 O günden beri hep bu tarz jel ürünlere merak sardım ve ilk jel ürünüm She'den olmuştu.Sonra Oriflame ve nihayet Stainiac! Allık olarak olmasa da ruj olarak kullanmayı o kadar çok seviyorum ki.... Doğal, kendi dudak rengimmiş gibi durmalarına bayılıyorum! %50 ile 10.00 liraya almıştım her birini.


Şimdi planlarımda bir adet Sexy Mama ve kesinlikle Balm Voyage Palet almak var...! Gariptir ki Cuma günü Gratis'te her üründen birer ikişer duruyordu,dün gittiğimde hiçbirşey bulamadım, Sexy Mama alacaktım ama ıı ıh kalmamış, hele bir şey öğrendim ki yıkıldım! Cumartesi günü iki adet Voyage gelmiş ancak dün sabah ben gitmeden 1-2 saat evvel ikisi de satılmış! Evet biri yememiş içmemiş kalkmış gitmiş sabahın köründe palet almış :( Neyse artık sevgililer gününü bekleyeceğim heyecanla :))

Yılın son Pazartesi gününden,hatta yılın sondan bir önceki gününden hepinize sevgiler...
Özi :*

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

10 yorum

  1. Ohhh hepsini güle güle kullan canım :*
    Neyse şimdilik Balm Jovi ile oynarken bi bakarsın diğer indirim vakti gelmiş ve Voyage senin olmuş ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım :* Balm Jovi'yle 2-3 aydır oynuyorum ama Voyage bir başkaydı yahu :( Neyse zaman hızla akıp geçiyor,beklerim :) Çok öptüm! :)

      Sil
  2. ahah ne kadar güzel yazmışsın :)
    ama alınmıycak gibi değiller
    fiyatına göre performansı çok güzel ürünler
    güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle :) Hele ki indirimde olunca bildiğimiz markalarla aynı oluyor fiyatları hemen hemen... :) Çok teşekkürler tatlım :*

      Sil
  3. güle güle kullan ben dn gittim hiçbir şey kalmamıştı=(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma...Standı öyle boş görünce ağlayacaktım :D

      Sil
  4. mary lou benimde çok sevdiğim bir ürün :)
    iyi günlerde kullan
    http://nypdsena.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Gule gule kullan eminim cok memnun kalcaksin hepsinden :) Instain allik ve bahama mama benim ozellikle favorilerim

    YanıtlaSil
  6. Gule gule kullan guzel alisveris olmus:) sexy mama'yi da bulursun umarim bi an once

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin