Yoksa siz hala tanışmadınız mı? (Bebak Ürünlerim)

Temmuz 09, 2013

Merhaba böcelerim :*

Bugün BEBAK ile ilgili konuşacağız.Bu ürünler önceleri pek ilgimi çekmemiş olmalı ki burda (sadece bir kozmetikçide) satılmasına rağmen görmemişim. İnstagramda çok dikkatimi çekti ve firma sayesinde ben de deneme fırsatı buldum.Bu tarz ürünleri iyice denedikten sonra yazmam gerektiği düşüncesindeyim ben,o yüzden hayli gecikti yazım.Başlayalım mı? ;)


Makyaj Temizleme Mendil: Tek kelimeyle bayıldım.Cettua'nın pabucunu dama attılar.Gönlümde taht kurdu Bebak.Üstelik geçenlerde yedekledim hemen :) Ürün yeteri ıslaklık ve yumuşaklıkta.Büyüklüğü de çok ideal,bir mendille tüm yüzü,gözler de dahil tamamen temizleyebiliyorum,ki söz konusu benim bu dolunay büyüklüğündeki suratım :P

Nemlendirici Bakım Sütü:  Vücut ve el için kullanılan bu ürüne pek anlaşamadım.Çok yağlı geldi bana,kokusu çok çok güzel,kıvamı ise sıvı,azıcık miktar tüm elinize yetiyor,duştan sonra vücut için de ideal olabilir ancak benim cildime fazla yağlı geldi :( Anneciğime verdim,o severek kullanıyor.Cildiniz normal/kuru ise severek kullanacağınızdan eminim.


Makyaj Temizleme Sütü: Süt kıvamındaki ürünleri çok seviyorum,yağlı temizleme ürünlerini kullandığımda sonrasında ne kadar yıkarsam yıkayayım sabaha şiş gözlerle uyanıyorum :( Ancak sütlerde öyle bi sıkıntı olmuyor.Bu da diğer ürünler gibi muhteşemmmmmm kokuyor...Cilde bakım yaptığını da hissedebiliyorsunuz.Bazen makyajımı temizledikten sonra nemlendirici olarak da azıcık kullanıyordum ben fakat badem içerikli olduğundan tüylenmeye neden olabileceğine dair görüşler de mevcut,o yüzden nemlendirici değil de temizleyici olarak kullanıp ardından yıkıyorum ve hiç bir sıkıntı olmadı.

Şunu söylemeliyim ki ürünler çok bereketli,tam iki aydır kullanıyorum ve mendil hariç diğer ürünler hala epeyce duruyor.

**Bu ürünlerden sonra mendilleri yedeklemeye gittiğimde minik el kremlerini de gördüm ve hemen kaptım.Ennn çok da onun kokusu cezbetti beni,fakat daha çok hindistan cevizi gibi kokuyor.Ellere verdiği yumuşacık his ise cabası...Aklımda bir de sütün minik boyu kaldı.Seyahate çıkmam kesinleşirse kapacağım kendisini gittiğim yerde kullanmak için :)

Uzun lafın kısası nemlendirici süt dışında diğer ürünlerine hayran kaldım.Bence Bebak heryerde satılmalı,ama yine de uygun fiyatını korumalı. Herkes bu nimetlerden kolaylıkla faydalanmalı.

Ürünleri gönderen Bebak'a teşekkür ediyorum.

İlk BEBAK ürünlerim ^.^

NOT: Yorumlarım objektif görüşlerimi içermekte.Ürünlerden ilk üçü bana gönderildi (yukarıda) beğenim doğrultusunda diğerlerini de kendim aldım.Mendilleri 3.50 TL'den aldım.Oralarda fiyatı nedir bilmiyorum. Nemlendirici minik krem ise 1.50 TL idi. Nemlendirici sütten de arkadaşım aldı,sanırım büyük boyu (215 ml) 10.90,küçük boyu (120 ml) ise 6-7 TL filandı.

**Firma tarafından gönderilen temizleme mendillerinin ıslaklığı daha yeterliydi,kendi aldıklarımı azıcık yetersiz buldum,dükkanda beklemekten mi kurudular bilemem :( Bu olaya bir çözüm getirilmeli :(


Hepinizi seviyorum öptümmmm!

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

5 yorum

  1. Bi kaç blogger arkadaşımız da bu ürünleri beğendiklerini dile getirmişlerdi bende denemek istiyorum nasipse bakalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben gerçekten çok sevdim mendil,süt ve el kremini :))

      Sil
  2. Özi'cim mendili denemiştim bende. Fiyatı çok uygun, temizlemesi de güzel. Tek alışamadığım kokusu oldu o yüzden şimdilik bıraktım ama tekrar alabilirim gelecekte :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusu göreceli gerçekten.Her kokuyu herkes sevmiyor :) Arada bir kullanabilirsin :)

      Sil
  3. bebak ürünlerinden henüz deniyemedim en kısa zamanda alıp denemem lazım :)

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin