Natural Love Fırçalar

Eylül 28, 2012

Kendileri BiM'in son harikası...Harika dediysem kinaye efendim kinaye :) Ecotools'a benzerliği o kadar çok ki,keşke kalitesi de benzeseymiş...Bi hevesle gittim BİM'e Allahımmmmm!!! 


Aslında pek yerden yere vurulası olmayabilir ama yani değil Ecotools'un,bi Avon'un fırçalarına bile benzemiyor kalitesi :( 

Resme tıklayarak daha detaylı görebilirsiniz.
Sette 5 adet fırça var.

*Pudra fırçası: Tamamen fiyasko,dökülmesi saçlarımla yarışır şekilde,cık cık cık...Kullanmam efendim bu ne...Bir de sözüm ona keçi kılı fırça,zamane keçisi işte kıl döküyor :)

*2 adet far fırçası: Sevdim kendilerini,orjinal ecotoolsumla yarışamaz ama iş görür :)

*Ruj Fırçası: Kesik uçlu ruj fırçasına ne gerek,eyeliner sürmek için de azıcık büyük ve seyrek kıllı olduğundan nasıl kullanacağımı bilememekteyim.

*Kaş Fırçası: Fırça kısmı pek akıllı görünmüyor,esneyecek gibi hemen.Bir de tarak kısmı var ama işe yarıyor sevdim.

Aslında sevmediğim tek fırça pudra fırçası olmasına rağmen içime sinmedi bu fırçalar.Aklım hala Ecotools'ta,hayır olmadı bari Avon'un bu ay indirimde olan fırçalarından alsaydım.Çok severek kullanıyorum çünkü.Onlarla ilgili yazı da yakında gelecek :)

Fiyatına göre fena değildi bu alışveriş 12.95 TL ama kesinlikle bu paraya az daha ekleyip Ecotools alın derim <3 Ya da makyaja yeni başlıyorsanız,"amaaan çok iyi bişey olmasa da olur diyorsanız alın" ama ben olsam almazdım :( Hele bu bütçe sıkıntısında hiç de ii olmadı,az daha koyar hiç değilse Avon alırdım. (Nasıl içime oturmuş ikide bir aynı laf,bi iyilik perisi çıksa hayrına bana avon pudra ve eyeliner fırçası alsa hahaha :D )

Siz bakmayın banaaaa....Sevgilerimle Özi :)

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

18 yorum

  1. ay ben de hemen koşturup alacaktım iyi ki yazmışsın canım bu yazıyı:)

    YanıtlaSil
  2. gerçekten mi kötü ya,ben bugün uğradım,ecotools sandım ben de,alıp almama da çok kararsız kaldım,ama almadım.zaten çok fazla vardı,dursun bakalım iyi yorumlar olursa alırım demiştim,gene de fena değil gibi geldi bana ,yoksa hiç yanaşmayalım mı....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pudra fırçası berbat,diğerleri eh...İçime sinmedi bu fırcalar :(

      Sil
  3. İyi ki almamışım bunları, ben de bugün tereddütte kalmıştım. Yazını okuyunca ohh çektim bi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet evet hiç değmiyor,içime bir türlü sindiremedim bu fırçaları.Nedir ne değildir bilmiyorum :s İyi ki almamışsın canım.

      Sil
  4. Ben ilk fırçalarımı geçen sene, mart gibi falan almıştım sanırım. Ecotoolstan. Memnunum. ;) Geçen hafta ben de bimde gördüm bunları. Ecotoolsun bulursam alırım dediğim diğer setinin benzerini alacaktım, baktım baktım baktım. Sonra yine baktım. :) Elim varmadı, vazgeçtim. O zaman iyi ki vazgeçmişim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet "iç ses" yine doğru bi iş yaptı :) Yok yok harika bir karar vermişsin :))

      Sil
  5. Ben de şöyle bir baktım ama yanından bile geçmez Ecotools'un. Ben ebay'den 5-6 dolara almıştım Ecotools'u bunlardan bile ucuz yani. Bir de kesik uçlu ruj fırçası dediğin fırça eyeliner fırçası aslında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım kesik uçlunun eyeliner fırçası olduğunu ben de biliyorum ama Bim inatla ruj fırçası demiş :D :D Ve denedim eyeliner sürmede hiç de başarılı değil.Avon'un eyeliner fırçası buna göre ağa paşa :D Ecotools forever :D :D

      Sil
  6. Ben denemedim, bilmiyorum. Zaten eyeliner sürmeyi de hiç beceremem. :) Ama essence in eyeliner fırçasını da öneriyorlardı. Fiyatı da gayet uygundu. ;) Aklında bulunsun. ;)
    Not: Umarım markanın ismini doğru yazmışımdır. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım doğru yazmışsın da malesef yaşadığım şehirde Gratis yok :(( Essence sadece belli gratis mağazalarında satılıyor :(

      Sil
  7. Ben denemedim, bilmiyorum. Zaten eyeliner sürmeyi de hiç beceremem. :) Ama essence in eyeliner fırçasını da öneriyorlardı. Fiyatı da gayet uygundu. ;) Aklında bulunsun. ;)
    Not: Umarım markanın ismini doğru yazmışımdır. :)

    YanıtlaSil
  8. zaten usdundede naturallve yazıyor ecolls yazmıyormus canım ya neyse bosver watsonsda falanda setler var ucuz ucuz renklı rnklı kıllarının dokulcagını bıldıgım ıcın almıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım almaya gitmeden önce bim'in insertlerinde gördüğümde eco tools sandım çünkü ismi yazmıyordu :)) Gittim alayım belki muadilidir dedim.Hani ismi değişiktir belki dedim ama bildiğin çakma :((

      Sil
    2. amann bim ısde cnm allahdan 40 falan degılmış fıyatı kızz ozaman kahrolurdun uzuntuden (:

      Sil
  9. bende aldım benim nerdeyse çıktığı gün aldım yıkadım ve kurudu herhangi bir dökülme olmadı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin adına sevindim canım,bende dediğim gibi tek bir fırçada dökülme oldu.Henüz yıkamadım da..

      Sil

Facebook Sayfamı Takip Edin