Ve Ann Yvett...

Haziran 02, 2012

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba,

Aslında ara vermek hiç işime gelmiyor çünkü sizlerden uzak kalınca dış kapının mandalı gibi hissediyorum kendimi,unutuluyorum gibi geliyor.Ay öyle mi gerçekten? :(

Sınavlarım bitmedi ve Haziran sonuna dek de bitmeyecek :s ("Nasıl bi okulmuş bu arkadaş" dediğinizi duyar gibiyim ama bizim ünv.de bütünleme de var :) Ah iyi ki de var :) )


Ann Yvett'in bu süper ürünleri elime ulaştığında dünyalar benim olduuuuuuuuuuuuuu :) Canavar gibi inceledim hepsini,bi süre açıp koklayıp durdum kıyamadım :) Maskenin 1 çay kaşığı kullanıldığını görünce havalara uçtum filan :))) Ama ancak tek bir resim çekebildim malum evde her yer sefalet içindeydi (boya-badana).

Ann Yvett'i bilmeyen kaldı mı bilmiyorum ama yine de bilmeyenler için,

"En iyi görünümü yakalamak vizyonu ile kozmetik endüstrisine yıllarını vermiş Avrupa kökenli Amerikalı bir grup kadın tarafından, Amerika Birleşik Devletlerinin dil, etnik köken ve bireyselliği kucaklamış kültür mozaiğinden ilham alınarak geliştirilmiş kozmetik serisi ile 2003 yılının Haziran ayında kurulmuştur.


 'Görünüşümü seviyorum' felsefesini benimsemiş olan ANN YVETTE, her kadının güzelliğinin, cildinin doğal görünümünün kendine özgü olduğunu kabul eder. Mevcut ürünlerin değişik cilt ve saç tiplerine hitap etmekte yetersiz kaldığını, kişinin kendi özgün saç ve cilt yapısına özel ürünlere ihtiyaç duyduğunu farketmiştir.Açıkça hissedilen bu ihtiyaç, ANN YVETTE'in yeni bir tarz geliştirmesine neden olmuştur: Her kadının kendine özgü güzelliğini ön plana çıkarmak.ANN YVETTE tüm serilerinde doğal ürünlere yönelerek, yüzyıllardır kullanılan yöresel ürünlerin ortaya çıkmasını sağlamıştır." 



İçerdiği mineral ve amino asitlerin zenginliği açısından özellikle Güney Asya denizinde yetişen istiridyelerden elde edilen incilerle üretilen ANN YVETTE cilt bakım ürünleri;



-Cildin iyileşme hızının artmasına
-Kırışıklıkların önlenmesine
-Cİldin parlaklık kazanmasına
-Pürüzsüz bir cildin oluşmasına
-Cildin güneş ışınlarından korunmasına
-Hücre yenilenmesine
-Cildin elastiklik kazanmasına
-Dolaşımın hızlanmasına
-Cildin doğal renginin korunmasına
-Porların küçülmesine
-Aknelerin küçülmesine
-Ölü hücrelerin atılmasına
-Kızarıklıkların azalmasına
-Çillerin belirginliğinin azalmasına yardımcı olur.”

ANN YVETTE’in Türkiye’deki hikayesi ile ilgili detaylı bilgiye http://www.facebook.com/AnnYvetteTurkiye/posts/150431911750195linkinden,
Web sitesine www.annyvette.com.tr adresinden,
Facebook hayran sayfasına www.facebook.com/AnnYvetteTurkiye adresinden,
Twitter sayfasına www.twitter.com/Ann_Yvette adresinden ulaşabilirsiniz.
 Ayrıca tüm ANN YVETTE ürünleri, yetkili sanal bayii olan http://www.dogalecza.com/Dermokozmetik/ANN-YVETTE-581 adresinde, 169 TL’den 79 TL’ye düşen, iki farklı 3’lü Ürün Seti de dahil olmak üzere uygun şartlarda satışta.

Evet bu firma ve ürün bilgimizi de verdikten sonra gelelim kişisel yorumlarımaaaaaaaaaa :)

Efendim elimize ulaşan bu muhteşem paketin içeriği şöyle,


1) El Kremi: hemencik kullandım,gerçekten de yumuşacık oldu ellerim :) Sonradan oluşan lekeleri giderdiklerine dair iddiaları var du bakalım ;) 

2) Ayak Kremi: henüz denemedim :( 

3) Işıltı Veren ve Canlandıran Nemlendirici: Kıvamı biraz yoğun geldi,ama bu çok az bir miktarın tüm yüzünüze yetmesi demek :) Hemencik de emdi cildim,sabah da müthiş bir yumuşaklık vardı cildimde,çok beğendim.Cidden güzel bir ışıltıya sebeptir kendileri :) 

4) 2 adet sabunnnn (biri zeytinyağlı yüz sabunu,diğeri de selülitler için kabaklı :D ): Zeytinyağlı sabunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) Onu sevdim,cildimi yumuşacık yaptı,kuru ve normal ciltlere uygun olmasına ve cildimin karma olmasına rağmen hiçbir sorunla karşılaşmadım :) :)
Kabaklı sabunu da henüz kullanmadım ama işe yararsaaaaaa....Off uçarım resmen :D 

5) Temizleyici ve Arındırıcı Temizleme Sütü: İsmine aldanmayın süt değil krem,yani yoğun kıvamlı,pamuğu ıslatıp suyunu alarak kullandığımda gayet memnun kalıyorum.cildimdeki kiri görüp hayretlere kapılıyorum ciddi ciddi :) Sevdimmmmmm :*

6) Veeeeeeeeeeeeeeeeeeee İnci Tozu Maskesiiiiiiii <3 : Yumurta ile karıştırılıp sürülen bu mucizevi şey gerçekten de işe yarıyor,ilk kullanımda bile cildimin rengi açıldı :)) Çillerimin rengi bile :) Biraz daha kullanıp yorum yapacağım.Yalnız yüzümde kurudukça hafif bir kaşıntı yaptı,yumurtadan mı kuruttuğu için mi bilmem,bu konunun üzerinde duracağım diğer denemelerimde.

Ürünlerle ilgili detaylı bilgiyi resimlerden görebilirsiniz:)


Evet canlar biliyorsunuz ki Özi'nin çilleri var,hem de bayağı.. :) Bakalım Ann Yvett çillerime nasıl etki edecek,zamanla görüp yazacağım.

Ürünler için Ann Yvett'e ve Tarık Bey'e (usanmadan bana cevap verdiği için de ayrıca) çok teşekkür ediyorum.

Ann Yvett ile ilgili sizin de payınıza düşenler olacak :) Takipte kalın ve Bekleyin ;))

Sevgilerimle Özi...

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

7 yorum

  1. ne unutulması canım olur mu öyle şey kaç gündür yeni postunu bekliyordum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim yaaa çok teşekkür ederim :) Bilmem,bi şansını dene istersen :)

      Sil
  2. bu arada ben de istiyorum küçük bir set acaba bana da yollarlar mııııııııı :))))

    YanıtlaSil
  3. ee benmdee oyle hazırandayz ve hala sınavlam varr snrada but :(

    YanıtlaSil
  4. ben de inci tozu maskesini denedim. öncelikle yumurtayla yapılmasına rağmen hiç yumurta kokmaması çok güzel. cildimi gerdi hemen ufak kırışıklıklarımın görünümü bile azaldı. ama önce bir beyazlık verse de sonradan yüzüm karardı gibi oldu. ona çok şaşırdım. annemde de aynı etkiyi yaptı =/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bana göre rahatsız edici bir kokusu var,inci ve yumurta bileşimi...benim hassasiyetimden kaynaklı sanırım :) Benim de cilt rengimi açtı ve yavaş yavaş çillerimin rengi de açılıyor galiba :) Sonradan güneş koruyucu filan kullandınız mı tatlım??

      Sil

Facebook Sayfamı Takip Edin