İstanbul yolcusu kalmasın...

Haziran 21, 2012



Kızlar malumunuz gidiyorum,pazar 19:00'da yolcuyum :) Yarın valiz hazırlıkları başlayacak benim için.Teyzemlerde kalacağım.

Yolculuk için yanına mutlaka al dediğiniz şeyler var mı?Hani ben unutmuşsam siz hatırlatın diye.. :) Yardımmmm :)

Ha bir de malum orda çılgınlar gibi Watsons,Rossmann Gratis ve D&R gezintisi yapacağım.Mutlaka bunu almalısın dediğiniz şeyler var mı?Malum burda hiçbiri yok... :((

A'dan Z'ye aklınızda ne varsa yazın bana lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :))

Seviyorum sizi...Özi :)

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

15 yorum

  1. Valizin için unutmaman gerekenler : diş fırçan ve macunun , saç kurutma makinen ve saç ile ilgili ürünlerin , parfümün deodorantın roll-on un, ayakkabıların , istanbul sıcak ve nemli olduğu için açık kıyafetlerin :) Miden bulanıyorsa yolculukta yanına bi mide bulantısı ilacı al. Gratis de essence e mutlaka uğra canım. Rossman dan da rival de loop eyeliner fırçasını mutlaka al ama sivri ve eğik uçlu olanını , inanılmaz kolay sürülüyor. beceremeyen ben bile mükemmel sürmeye başladım :) Diğer mağazaları da gez aklında kalanları netten araştır oku , ondan sonra al derim ben. Bakınca hoşuna gidiyor alıyorsun ama sonradan hiç bir işe yaramıyor. Yap listeni sonraki gidişinde al hepsini :) Benden bu kadar sanırım. Yıllarca başka şehirde yaşadım umarım yardımcı olabilmişimdir tatlım.Şimdiden iyi yolculuklar sana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. diş fırçam macunum tamamdır :) cımbız,ayna,fön makinem,düzleştiricim,uçak yolculuğu yapacağım ilk kez acaba sakinleştirici mi alsam :D Rossmann'ın Rival de Loop rujları nasıl acaba,of gerçi ev ruj kaynıyooo :) Haklısın canım liste yaparak gitmek istiyorum ama orda da görüp alacaklarım olacaktır :))

      Sil
  2. tam beş yıldır valiz hazırlayıp valiz boşaltıyorum :))) unuttuğun bir şey oolursa bir şekilde telafi ediyorsun yerine yenisini alıyorsun hiç olmadı :D ama mp3 ümü unutursam öyle olmuyor bnm için mesela bence böyle telafisi olmayan şeyleri düşün vazgeçilmezin olan :) onun dışında fazla da bir şey yüklenme emin ol istanbulda boş valiz dolar gelir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mp3 kullanmıyorum,telefonum iş görüyor :)) ya uçakta telefondan müzik dinleyebilecek miyim uçuş moduna alırsam.. :)Evet tatlım haklısın da kısıtlı bütçeyle gideceğim,bu açıdan da sınav vermek istiyorum çünkü.o sebeple eksiksiz gitmeliyim ki istediklerime para kalsın :D

      Sil
  3. Öncelikle hayırlı yolculuklar bebeğim, sağ salim, sıkıntısız biir yolculuk temennim :*

    Watsons'ın kendi kağıt maskeleri var, irice beyazlı poşetlerde... Domatesli, güllü lavantalı falan.. Lavantalı önerimdir ;) Yumuşacık yapıyo, ben üzerinde yazandan az daha fazla bekletmiştim bi de ^^ Watsons'ta rimmelin renkli maskaraları var, seven biriysen onu da tavsiye ederim, normal maskara kuruduktan sonra hafifçe uçlarına değdirince çok güzel oluyo onlar da ^^ Başka da watsons markasının 2-3 liralık duş jelleri de misler gibi kokar mesela :)) Ve saç bakım kremleri de güzel, kısa kavanozumsu paketlerde satılanları :)

    Aklıma da başka bişi gelmedi be Özi'm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım yaaa sağolasın,mimler de aklımda bu arada ;)) kağıt maskeler aklımda,oooo renkli maskaraaa <3 bi de şu watsonstaki sehayat kutularından vs almak istiyorum :) BB Cream hangisi canım mor ambalajlı olan mı,Jasmine li bi adı var dimi?

      Sil
    2. Evet pure beauty markasının jasmine water sanırım.. bi dene orda testerlarını falan.. Yanılmıyorsam indirim var büyük boyunda bu ay.. Evet o seyehat kutuları çok kullanışlı gerçekten de.. Özellikle fısfıslıdan al ^^

      Sil
    3. canım küçük boyu daha iyi gibi bişi demiştin sanki.

      Sil
    4. Büyük olanı bende yağlanma yaptı, cilt tipine göre değişir ama sanırım.. Küçükünü sevdim ben ama indirim var diye deyiverdim kız annem ^^

      Sil
  4. Ha bi de Watsonsta kore menşei ürünlere muhakkak göz at, ufak boy bb kremi çok meşhur mesela, büyüğünün içeriği az daha farklı ama dikkat et ona.. Bi de Rossmannda gıda bölümünde cips paketi gibi şeylerde minicik, incecik tek lokmalık kıtır ekmekler satılıyo, acayip güzeller, bi dene ;)

    Öperim :))

    YanıtlaSil
  5. watsons'ın kendi ürünlerini alabilirsin canım denemek istediğin ne varsa al..gratisden cettua makyaj mendili al watsonsdan pamuklarından al 100lü hatta depo et onlardan bence:D sonra duş jelleri al watsons ın 1 litre olanlarından..yine watsons saç kremi al daha ucuz..indirimde bulduklarını depola:D bide banyo terliği götürmeyi unutma kendine ait..iyi yolculuklar umarım yolculuğun sana şans mutluluk özgürlük getirir:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cettua listemde :) banyo terliği evet yaaaa iyi ki geldi aklıma :) :)) Daha cok burda bulamayacağım şeyleri alma taraftarıyım,mesela pastel ojeler,rimmel ojeler,rimmel ürünleri filan :)) Saç kremi stoğuyla,pamukla eve dönersem annem eve almaz :D :D gitmiş kızım neler almış diye :D Ama ciddi ciddi o saç maskelerini merak ediyorum watsons'ın.Sağol bebeğimmm :)

      Sil
  6. İyi yolculuklar ve iyi eğlenceler şimdiden ^^
    Birden aklıma gelmedi ama Gratis'te Balm ve Essence'a , Rossman'da ve Watsons'da kendi markalarına bakmayı sakın unutma ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balm'a tüm paranı yatır diosun yani :D Ya balm'ın staniac'ını.Sexy mama'yı ve bir de bronzer almak istiyorum.Ne alsam??Essence'in önerdiğin ürünleri var mı canım??

      Sil
  7. Essence in ı Love Extreme rimeline bakabilirsin. Çok rimel çeşidi var ama en iyisi buymuş tombul bişey=) Fiyatına göre ben çook beğendim=)

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin