Sivilcelerime çözüm buldum gibi :)))

Mart 05, 2012

Geçenlerde Aswang'in blogunda gördüm bu ürünü,(kendisi pek bi sevdiğim önerilerine güvendiğim arkadaşımdır) :D Blogunda bahsetmişti bu üründen,ben de merak ettim hemen aldım,Garnier Aktif Saf & Temiz Sivilce Karşıtı Kapatıcı Roll on.Bunun bildiğiniz gibi bir de göz altı için olanı var.


Ama ben sivilce için olanını denemek istedim :)) Ürün gerçekten hoşuma gitti,cildim çok problemli olmadığı için bende porselen etkisi yaptı :) Kapatıcılığı güzel,sivilce kuruttuğuna da inancım sonsuz :) İki tonu var,biri açık ton,diğeri de Orta-Koyu ton,ben açık tonu aldım.Açık dediysek ruh gibi olmuyorsunuz sürünce.Biraz ilaç gibi kokuyo sanki,bitki kokuyo gibi geldi :) Tabi bilmiyorum yine de herkesin koku anlayışı farklı :)








Çok sivilceniz yoksa cildiniz aşırı kuru değilse önerebileceğim bir ürün.Alalı çok olmadı o yüzden ilerleyen günlerde yine yazarım :))

DÜZELTME: Bu ürünü bir süre kullandım ve şu an daha iyi yorumlayabiliyorum,kullandığımda kapatıcılığına sözüm yok ama sivilcede bir kuruluk meydana getirip bir türlü olgunlaşamadan iyileşmesini engelliyordu bende.Yani yüzeydeki cilt kuruyor geriliyor ancak sivilcede tık yok :s O sebeple kullanmaya varmıyor elim.

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

8 yorum

  1. bu ürün hakkında kafam okadar karıştı ki herkes bişey söylüyor.benim yanaklarım kuru t bölgem ise yağlı..garnıer bb ve göz altı kapatıcısını gördüm watsons da.müthiş lararsız kaldım.sivilce problemım cok yok ama yanaklarımda derın olmasada kucuk kucuk gözenekler var.pudra altına dusunuorum.imdaaaatt :s

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım bu ürünü gözenekler için kullanabilirsin gibi ama bi başka yazımda bunun sivilceye neden olabileceğini yazdım.O konuda ben de kararsızım :) Garnier BB'ye gelince yanaklarımda gözeneklerim var ve kuru demişsin ama Garnierın BB Cream'ini pek beğenen görmedim ben.Nemlendirmesi kapatıcılığı filan az dio herkes.Bence onu almaktansa bunu dene.Gerçi bu da sivilce üzerine sürüldüğü için gözeneklerde kullanman pek doğru olmaz diye düşünüyorum.Ama illa yine de alıcam dersen BB değil de bu derim :) Kişisel fikrim...

      Sil
  2. ben çok beyaz tenliyim en açık rengi koyu gelirmi çok kararsızım çok büyük bir problemim yok ayın belli günleri dışında kapatıcılığın yeterli geleceğini düşünüyorum fakat fondtende bile en açık renk tercihim renk konusunda yardımcı olursanız çk sevinirim sevgiler:)kestane kebep acele cevap:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. renk çok aşırı koyu gelmeyecektir.Zaten çok az sürüp yayınca sorun olmuyor canım.Fakat yazıda düzeltme yapmam gerek çünkü sivilcelerim iyileşmiyordu bir türlü bunu kullandığımda.Ama bi çok insan da memnun.Karar senin ama daha iyi ürünlere bakabilirsin.

      Sil
  3. Bende de göz altı morluğu var sivilce bir yada iki tane çıkıyor ama gözeneklerim benm de kapalı sence bunu kullanmam bi işe yararmı yada ne kullanim sence?? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım yaşın 16 değil mi,yanlış mı hatırladım? Bu tarz ürünleri,özellikle de göz altların için bişeyler kullanman için cok cok erken bence.Ama sivilcen çıktığı dönemlerde bu ürünü kullanabilirsin.Ama tek tük sivilcelerin cıktığı dönemlerde.Onun dışında dediğim gibi tedavi amaölı ürünler yada bitkisel şeyler daha iyi olur.Mesela göz altların için yeşil çay poşetlerini demliyorsun ya,soğusun gözlerine kompres yap.Koy gözünün üstüne beklet.Çok işine yarayacak.

      Sil
    2. Evet 16 yaşındayım. Yeşilçayla geçtiğini bilseydim bu tarz ürünler dikkatimi çekmezdi öğrendiğim iyi oldu denerim umarım işe yarar :) sivilcelerim içinde zaten garnier in saf ve temiz 3ü birarada var watsonstan aldım bayram indirimndeydi 10 tl ye şuana kadar sivilcelerim geçmedi ama yeni kullanmaya başladım acele etmiyorum. Tavsiyen için teşekkürler :) yeşilçayı denicem şmdi :)

      Sil
  4. çok kararsız kaldım

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin