Vaseline Aloe Fresh El Vücut Losyonu

Aralık 04, 2011

Geçenlerde gittiğim kozmetik dükkanlarından birinde harıl harıl Neutrogena El ve Tırnak Kremi ararken (hiç bir yerde bulamadım ! ) Orda bu losyonun -Vaseline Aloe Fresh- büyük boyunu tester olarak koymuşlardı.Arkadaşım denedi,ben genelde utanırım da :) Ama iyi ki denemiş,kokusuna bayıldımmmmm...Ellerini de yumuşacık yaptı :) Almadığıma pişman oldum :) Ama sonra...

Ertesi gün tekrar gittim mağazaya,çantam için nemlendirici arıyorum ya bari onun minik boyunu alayım dedim.Ama sorduk "losyon" olarak en minik boyu 200 ml. :( bi de krem şeklinde olanı vardı minik bi kasede,.bi süre kararsız kaldım o mu bu mu diye...Ama krem losyondan daha yoğundu,ve zaten çantada taşıyacağımdan dolayı kase olsun istemedim.Bu ürün vücut losyonu ama ellerim için harika olduğu kanaatindeyim :) Çünkü ben "krem" sevmiyorum.

İyi ki almışım ♥♥...Salatalık ve aloe kokuyor taze taze,mis...Yağlı değil kesinlikle,hemennnnnnn emiliyor ve yağ hissi kesinlikle yok.Hatta biraz fazla yedirirseniz elinizde su gibi bi his kalıyor.Annemin yorumu ise şu "sanki elini suyun buharına tutmuş gibi" :)) Mükemmelllllllllll bir losyon,200 ml fiyatı 9.90. yine yine yine alırımmm ♥

Bu da kendileri...♥

Vaseline Aloe Fresh El Vücut Losyonu
 Arkasında yazanlar bunlar,
Vaseline Aloe Fresh El Vücut Losyonu Açıklama
 Bu da içindekiler :)
Vaseline Aloe Fresh El Vücut Losyonu İçindekiler

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

5 yorum

  1. canım nemlendirmesi kalıcı mı? yani ben neutrogena sürdükten sonra elimi suya tutsam dahi sonrasında kuruluk olmuyor ellerimde.. ama vaselinide çk mrk ediyorum özelliklede çikolatalı olanını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bende cocoa butterin 100 ml lik olanı var watsonlarda şuan % 20 indirimde 3,99 a var . Ben aldım hem küçük şirin kokusu ve nemlendirmesi çok güzel.Hemde taşıması kolay şirin.

      Sil
  2. Nemlendirme kalıcılığı neutrogena gbi diil ama bana yetiyor :) tabi cok kötü de degil,yani hemen ucup gitmio o his.sudan sonra bende de kalabiliyo bazen :)

    YanıtlaSil
  3. Vaseline watsonsta yada gratisteki fiyatını biliyomusun? bana en yakın mağaza watsons ve gratis.

    YanıtlaSil
  4. Bende 100 ml olanı var . ( Vaseline cocoa butter) geçen watsons'ta 3.99 gibiydi fiyatı. Kokularına karar veremedim aloa mı bumu diye . Ama pek cikolatalı kullanmam bu sefer öyle oslun dedim. İyikide öyle demişim. Bayılıyorum. çantamdan cıkarmıyorum. Birde minicik cook sirin :) Duruyorum , duruyorum gidip elime alıp aynanın karsısına geciyorum. Böylesine kolay bulunan , uygun fiyatlı bir ürün olmasına rağmen , neden böyle yaptım ben ? kücük sirin kutuda birsürü ürünüm var oysaki. Ama hiçbiri bu kadar hoş durmuyor. Millete göstermekten canım cıktı. :D Canımlar , ayriyetten bildireyim watsonslarda alix avien ojelerde 3 al 2 öde kampanyası var bilesiniz .:) İki gün önce aldım daha. Bitmeden bakın diyorum .

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin