Oriflame Essentials Fairness Serisi :))

Eylül 15, 2011

Oriflame Essentials, Oriflame'in çok uzun zamandan beri kullandığım ilk ürünleri olmaktalar :)) Böcemin ilk zamanları aldığım,daha önceleri makyaj blogu yazan arkadaşlarımın da tavsiye ettiği bi üründü sabunu. Ama düşündüm ki sabun tek başına olmaz,illa ki ek bi ürün de kullanmam lazım yanında diye losyonunu da aldım. Ve çok düzenli olmamakla beraber her banyodan sonra sabunu mutlaka,losyonu da arada bir kullanıyorum. Buna rağmen cildimin tonunu açtı cidden. Çillerimin de rengini açtı az biraz.

Çok beğendim ikinci partiyi sipariş verdim hatta arkadaşlarım da aldılar.Kremi daha dün geldi kullanma fırsatı bulamadım kullanınca yazarım ama losyon ve sabunundan memnun kaldım.Yalnız söyle bi durum var cildiniz eğer kuru bir ciltse ardından mutlaka nemlendirici bir ürün veya serinin krem veya losyonunu kullanmalısınız.

Losyon normal ve yağlı ciltler için,kremse kuru ciltler için.Sabun da her cilt tipi için.Losyon ve krem 50 şer ml,minicikler ama değer bence.Fiyatı pahalı gelebilir ben indirimde sabunu 2.90'a,krem ve losyonların da her birini 7.90 a aldım :))

Tavsiye eder miyim,evet :)

Oriflame Essentals Fairness losyon, sabun, krem

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

16 yorum

  1. optimals even out ta öneririm süper bir ürün.

    YanıtlaSil
  2. benim cildim karma krem kuru ciltler için demişsiniz acaba kullansam yüzümde yağlanma yapar mı?

    YanıtlaSil
  3. oriflame ın karma hassas ciltlere önrebileceğin başka ürünleri var mı acaba?

    bana da beklerim:http://cosmopatra.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oriflame hakkında pek bilgim yok açıkçası,ama aklımda bulunsun :(( Sık sık takip ediyorum zaten seni :))

      Sil
  4. ben bu seti almayı düşünüyorum hem indirimde hemde sivilce lekelerim var :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben memnunum,sivilce lekem yok benim o konuda yardımcı olur mu bilmiyorum ama cildi berraklaştırıyor gerçekten.Çiller anlamında en azından :)

      Sil
  5. ben 3 ürünü aldım kullanım talimatı yok ama nasıl kullandınız kremi losyonu nasıl uyguladınız gecemi sürdünüz açıklarsanız sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüzümü sabunla yıkadıktan sonra losyon olanı kullanıyorum genellikle,cildiniz kuruysa kremi de kullanabilirsiniz.Kremi daha çok kuruluk hissettiğimde kullanıyorum.Sabahları makyaj altına da sürüyorum ben,bi zararı olur mu bilmem ama güzel nemlendiriyor özellikle losyonu.

      Bir de gece yatarken makyajımı silip sabunla yıkadıktan sonra genellikle kremi sürüyorum,saha yoğun bir nemlendirme sağlıyor sabaha cilt yumuşacık oluyor...O gül kokusu da misler gibi uyumama yardım ediyor :D :D

      Sil
  6. Kremlerini nasıl kullanıyoruz ya .s

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabunla yıkadıktan sonra cildi,yağlıysa cildiniz losyonu.Kuru ise de kremi kullanıyorsunuz.Ben genellikle losyonu kullanıyorum.Sabah akşam.

      Sil
  7. benimde güneş lekelerim ve sivilce lekelerim var. yararı olurmu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım benim de aynen senin gibi çillerim var.Ve çilleri yok etmese bile rengini bir hayli açıyor.E tabi güneş koruyucu kullanmak da şart.Epey azalmıştı çillerim ama son dönemlerde güneş korumasını ihmal ettim ben ve çoğaldı çillerim :(
      Uzun lafın kısası ben kullandığımda çillerimin rengini 2-3 tona kadar açtı.

      Sil
  8. ay gerçekten faydalı mı bir de senden duyunca teyit etmek istedim, başkasının yazısını okusam es geçerdim ama?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlımm güven verebilmişsem ne mutlu bana,ben gerçekten çillerimin ve cildimin rengini açtığını gördüm.Ve temiz temiz gül gül kokuyordu bu seri.Oriflame yenilemiş bu seriyi,bu ay da indirimdeymiş.İki losyon iki temizleyici sipariş ettim :) Sabunu da çok harikaydı.Bakalım yenilenen seri nasıl :) Ben çok memnundum anlicağın :)

      Sil
  9. Bende bu ürünü aldım kimileri losyonun yıkanması gerektiğini söylüyor cildim yağlı. Tam açıklama yaparsan sevinirim :)

    YanıtlaSil
  10. Nereden temin edebiliriz bizim buralarda gratis watsons cosmetica rossman ve bir kac aktar var.internetten almak istemiyorum da ben güven sorunu sorunsalı işte

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin