Nadiren de olsa kullandığım yüz maskelerim :)

Ağustos 17, 2011

Size iki tane maskeden bahsedeceğim bugün makyaj blogumda, aslında bi kaç tane daha var ama çok oldu kullanmayalı ve elimde orjinal resimleri yok :D

Bu ilk olarak aldığım maskem Avon Planet Spa Pürüzsüzleştirici Soyulan yüz Maskesi :)İçinde pirinç özleri var,bir çok maske gibi soyduktan sonra ilk anda cilt mükemmel görünüyor temizlenmiş hissediyorsunuz :)Cildi geriyor kururken o anlık mutlu edici ama sanırım düzenli kullanmak gerekiyor.

avon-planet-spa-yüz-maskesi
Ama aman aman,olmazsa olmaz bir ürün değil.Bi de yapış yapış bi ürün,sürerken parmaklarımı rahatsız ediyor,bu yapışkanlığın,ürünün içindeki özlerden kaynaklandığını düşünüyorum. Ama kuruyunca geçiyor yapışkanlığı.Kokusu beni rahatsız etmiyor,güzel diyebilirim ama tabi koku görecelidir :))

Daha temiz ve daha taze bir görünüm için cildinizi temizler.(Tüpün arkasında yazan ibare :))
Kullanımı: Göz cevresi ve sac derisi haricinde temiz ve kuru cilde sürüp tamamen kuruyunca 15-20 dk ciltten soyuyoruz.Haftada bir kullanılıyor.
(Fiyatı Avon'un bu ayki katalogunda 7.90 TL,indirimsiz fiyatı 15.80 TL) 



Gelelim ikinci maskeme,bu da avonun bi ürünü sanırım yeni çıktı. Solutions serisinden Kil Maskesi.(Avon Solutions Complete Balance Kil Maskesi)
Bu maskeyi gerçekten beğendim,içinde küçük tanecikler var.peeling yapmaya yarayan.kokusunu çok beğeniyorum.Kamelya yaprağı özü içeriyormuş.Ve cildi gerçekten temizliyor.Sevdim yani :)
Kullanımı diğerinden farklı.Şöyle ki;
Temiz ve kuru cilde güzelce uyguluyoruz 15 dk bekletip kuruyunca ılık suyla durulayıp kuruluyoruz yüzümüzü. Durulama işlemi sırasında az önce bahsettiğim tanecikler giriyor devreye ve cilde nazikçe masaj yapıyor :D
Haftada 2-3 kez kullanabiliyormuşuz :)

Avon Solutions Complete Balance Kil Maskesi
Bu maske de diğeri gibi 75 ml.
Fiyatı Avon'un bu ayki katalogunda  12TL,indirimsiz 16 TL ama daha da indirimli günleri oluyor :))

Önceleri kullandığım ve şu an elimde olmayan maskeler ise Nivea'dan iki kullanımlık maskeler.Bir paket alıyorsunuz iki kere kullanabiliyorsunuz :) İlerleyen günlerde bununla ilgili detaylı bilgi verebilirim talep görürse :))

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

2 yorum

  1. ah şu planet spa ah:) Bana hiç faydası olmadığı gibi kullandıktan sonra birkaç saat içerisinde yüzümü minik minik sivilce basıyordu. + suratım ateşim varmış gibi cayır cayır yanıyordu. + bazı bölgelerde kızarıklıkta yaptığı olmuştu. En sonunda kadınlar kulübünde avon ürünlerinin tanıtıldığı bir başlığa isteyen birine gönderebileceğimi söyledim ve gönderdim gitti kurtuldum :)

    YanıtlaSil
  2. planet spa bende cok yanm yapmadı ama solutions serisinin maskesi cidden yakıyor.Ciltten cilde farklılık var demek ki :) KK demekkk :DD Ne diyelim kurtulmana sevindim canımmm :D

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin