Wet n Wild Megalast Rujlarım [İnceleme-Yorum (2017)]

Şubat 17, 2017

Merhaba! Bugün blogumda sizlere koleksiyonumdaki Wet n Wild rujlarımı paylaşacağım. Açıkçası bazılarını bu yazıdan sonra elden çıkarmayı planlıyorum. Wet n Wild uygun fiyatlı ve benim oldukça başarılı bulduğum, sevdiğim bir marka. Bir çok ürün MAC ürünlerine muadil gösteriliyor. Ben bu hususta yorum yapmayacağım çünkü elimde o ürünler yok.


Rujların ambalajları oldukça dandik. Kapakları gevşemeye ve açılmaya çok müsait. Ne kadar dikkat ederseniz edin çantanıza attığınızda açılacak ve etrafa bulaşacak. Kapaklar çatlamaya da pek yatkın, açıkçası bence bu rujların en en kötü yanı bu! Asla kaliteli durmuyorlar. Hatta o kadar dandik ki Just Peachy'nin isim yazan bölümü düşmüş.

Rujların hepsi aynı yapıda değil, bazıları çok kuru bazıları ise kremsi. Duruşları mat ama bir tanesi var ki hem yumuşacık sürümlü hem de diğerlerine göre daha saten bitişli.


Ve karşınızda Wet n Wild Megalast Rujlarım;



Soldan sağa gidecek olursak, an başta isim yazmayan Just Peachy

Just Peachy: MAC Kinda Sexy muadili olarak gösterilen bu ruj turuncu nude bir ruj, oldukça sarı alt tonlu olduğundan dişleri sarı gösteriyor ve her cilt tonuna uyduğunu söyleyemeyeceğim. Zaten Kinda Sexy de bende korkunç ruhsuz duruyor. Bu rujun da onun gibi seveni çok ancak ne yazık ki sevmeyen gruptayım ben. Yapısından dolayı da pastel boya sürmüşüm gibi hissediyorum ve beni çok renksiz gösteriyor. Elimden çıkaracağım en yakın zamanda.

Spiked with Rum: Serinin en yumuşak ve en sevdiğim ruju, mat yapıda olmalarına rağmen bu ruj daha saten ve kremsi yapıda. Sürümü diğerlerinden çok çok kolay. Rengi koyu olmasına rağmen çok da iddialı durmuyor. Günlük olarak kullanmayı en sevdiğim ruj.

Cinnamon Spice: Koleksiyonuma en son eklediğim renk. Çok beğenmeme rağmen iddialı bulduğum için almayı geciktirmiştim ama günlük hayatta bile severek kullanmaya başladım. Vişne,bordo mat bir ruj. Tek katta gördüğünüz gibi hiç de iddialı değil.

In The Flesh: MAC Mehr'e dupe oluşu ile konuşuldu uzun süre, ben de hemen kaptım bir tane ama bana kalırsa pek de dupe değil Mehr'e. Mehr bende daha nude dururken bu ruj bende pembeye kaçıyor. Rengi tam bir joker ve sevdiğim renklerden biri. Wet n Wild markasına ait en sevdiğim günlük rujum diyebilirim.


Rose Bud: In te flesh'ten yarım ton kadar daha pembe, bir tık daha canlı bir renk. Her mevsime uygun pembe bir rujum olsun diyorsanız tam sizlik! Benim de açık renkli ikinci favorim! Spiked With Rum kadar olasa da diğer rujlara göre daha kremsi, kolay sürülebilir bir ruj.

Mocha-licious: Bu ruj da MAC Verve'e muadil gösteriliyor. MAC az biraz daha açık sanırım, denemedim ancak sanırım gerçekten benziyorlar. Kırmızı alt tonlu bir kahve bu. Nasıl bir renk tanımıysa bu. Sevdiğim ama sık kullanmadığım bir sonbahar / kış ruju.

Bare It All: Bu ruju da zamanında Velvet Teddy'e benzetildiği için almıştım. Yapısı korkunç kuru, sarı alt tonlu olduğundan yine dişleri olduğundan sarı gösteriyor. Ve yine bana hiç yakışmıyor. Koleksiyonumdan çıkaracaklarım arasında ne yazık ki.

Benim elimdeki Wet n wild Megalast Rujlarım bu şekilde. Sıkça indirime giren bu rujları maksimum 12 TL gibi bir fiyata Gratis mağazalarından satın alabilirsiniz.

Siz en çok hangisini seviyorsunuz?

Sevgiler,

Özi

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

0 yorum

Facebook Sayfamı Takip Edin