Şanlıurfa 1. Blogger Etkinliği

Mart 26, 2017

Merhaba! Bugün sizlere 8 Mart'ta gerçekleştirdiğimiz etkinlikten söz edeceğim.

Bir akşam ansızın Buket'ten bir mesaj aldım. "Etkinlik yapmayı düşünüyoruz ne dersin?" diye. Çok sevindim ve konuşup detaylara geçtik, Leyla ile her detayı halletmişler zaten. Ben epey yoğun olduğum için kendilerine hiç bir faydam dokunmadı :(


Hem instablogger hem blogger kızlar olarak etkinliğimiz çok cici butik bir kafe olan Cafe Esem'de gerçekleşti. Öyle güzel pembiş bir kafe ki... Esma hanım ve tüm ekip bizimle çok güzel ilgilendi. İkramlar harika lezzetliydi. Ellerine sağlık. Açıkçası bir gün başka lezzetler denemeye de gideceğim, hazır evimin de iki adım ötesinde.


Oldukça tereddütlü gittim, nasıl olur, ortam sıcak olur mu? vs gibi endişelerim vardı ancak Leyla öylesine güzel karşıladı ki beni. Arkadaşlar da öyle cana yakın insanlardı ki. Zaman nasıl geçti anlamadık bile.

Ve etkinliğin en güzel yanı şüphesiz ki hediyelerimizdi! Kenton, Vissmate, Highgenic, Nefis Demet, Gratis, Beeo Arı Ürünleri, Sosyopix, Etiket Tasarımı, Splat bize birbirinden güzel armağanlar hazırlamışlardı. Yanımızda oldukları için her biri,ne ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Eve poşetler dolusu ürünle döndüğümüz için çok mutlu olduk.


Bir sponsorumuz vardı ki kargomuzu bize uçakla yetiştirdiler sağolsunlar, Beeo Arı Ürünleri'ne ayrı teşekkürler! <3


Etkinliğe dair tek üzüntüm Moshos Garden'ın bize iki adet 1-2ml. lik numune göndermesiydi! Onca detayı ondan dolayı sordular demek. Her neyse... Sizi eğlenceli resimlerimizle baş başa bırakıyorum.






Blog yazarları olarak toplu bir fotoğrafımız olmasın mıydı?


Arkadaşlarımın bloglarını takip etmek isterseniz linklerini aşağıda bulabilirsiniz;



Bunlar da birbirinden güzel hediyelerimiz;


Hediyelerin detaylarının olduğu başka bir yazıda görüşmek üzere,

Sevgiler,

Özi

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

0 yorum

Facebook Sayfamı Takip Edin