Dev Yves Rocher Alışverişim

Mart 28, 2017

Merhaba, bugün sizlere iki postada yaptığım dev Yves Rocher alışverişimden bahsedeceğim.

Öncelikle daha önce yaptığım alışverişin üzerinden epeyce geçtiği için ürünlerde bazı değişimler ve eksik ürün gösterdiğim olmuş :( Onu da şimdi fark ediyorum. Yves Rocher çok sık kampanya ve indirim yapan bir marka. Ancak indirimlerinden ziyade kampanyalarından faydalanıyorum devamlı.

İlk olarak toplu fotoğraf üzerinden en yeni aldıklarımla başlamak istiyorum,doğum günü kampanyam ve %30 indirim kampanyasından aldıklarım bunlar;


Yves Rocher Köpürmeyen Krem Şampuan: Derinlemesine temizlediğini duyduğum için merak etmiştim,denenecekler listemdeydi,satın aldım. Fiyatı 18 TL idi.

Yves Rocher Kuru Saçlar İçin Besleyici Şampuan: Daha önce onarıcı serisini kullandığım Yves Rocher şampuanların bir de bu versiyonunu denemek istedim. Kokusu çok güzel. İndirimsiz fiyatı 30 TL idi,sanırım  17 TL filana geldi.

Yves Rocher Kuru Saçlar İçin Besleyici & Onarıcı Saç Maskesi: Şampuan sonrası kullanım için aldım. Fiyatı 20 TL idi.

Yves Rocher Kuru Saçlar İçin Besleyici ve Onarıcı Durulanmayan Bakım: Daha önceden de kullanıyordum, kokusu oldukça güzel ve saç uçlarımı nemlendirmişti. Seriyi satın almışken yenilemek istedim. 15 TL filandı.

Yves Rocher Naturelle EDT: Bayılarak kullandığım taze kokulu parfümüm. Ne zaman kullansam istisnasız herkes soruyor. Bu 6. şişem filan olacak. Biraz çabuk bittiği için her doğum günü indiriminde alıyorum. İndirimsiz fiyat üzerinden 1 alana 1 bedava şeklinde aldığım için ikisine 120 TL ödedim. Bu parfümün fiyatını çok fazla artırmaya başladılar. Seneye alır mıyım bilmiyorum!

Alışverişimle beraber Frambuaz Sirkeli Parlatıcı Saç Güzellik İksiri ve Limonlu Fesleğenli duş jeli hediye edildi. Saç ürününe alternatif Jojobalı Saç Bakım yağı vardı ancak ondan elimde var, o sebeple bu sirkeyi seçtim. Duş jelinde ise Mangolu yerine Limonluyu tercih ettim.

Daha önceki alışverişimi ise "her 70 TL lik alışverişe 49 tl ödeyin" gibi bi kampanya ile yapmıştım. Bu alışverişim için size ürünlerin indirimsiz fiyatından bahsedeceğim. Dört parça ürün aldım ve yanında bu maskara hediye edildi. Şimdi gelelim aldıklarıma;



Yves Rocher %100 Doğal Toz Peeling: Ciltteki ölü tabakayı ve kiri atmayı vaad ediyor. İçeriğinde Yeşil Kil, Papatya, Kayısı, Baikal Tozu, Esmer Şeker, Sünger Taşı, Selüloz var. Sanırım 20 TL ye almıştım.

Yves Rocher Hydra Vegetal Nemlendirici ve Ferahlatıcı Temizleme Jeli: Daha önce küçük boyunu severek kullanmıştım, özellikle kışın kurumaya meyilli cildimi çok güzel temizlediği için büyük boyunu almak istedim. 390 ml ve şu an indirimli olarak 43.90 TL

Yves Rocher Süngerli Oje Çıkarıcı: Özellikle koyu renkli ojeler için aldım. Çünkü iki kat sürülen ojeler bazen cidden zor çıkabiliyor. Ben 9.90 a almıştım şu an 13.90 TL

Yves Rocher Rötüş Oje: Ciddi bozuklukları düzelttiğini umduğum için aldım. Normalde şeffaf ama ben kırmızı oje üzerine uyguladığım için rengi değişti :) Performansı fena sayılmaz ;) Fiyatı 15.90 olmuş.

Bu arada ne yazık ki bu aralar sıkça zam gelmeye başladı markaya, kısa süre önce 105 TL olan parfümüm bir anda 120 ye yükselmiş, ufak tefek ürünlerde bile 1-2 TL zam var :( Böyle giderse Yves Rocher'den yaptığım alışverişlerim seyrekleşecek. Çünkü gerçekten değerinin üzerinde fiyatlar bunlar.

Benim bakım ağırlıklı Dev Yves Rocher Alışverişim bu şekildeydi,

Siz markanın hangi ürünlerini seviyorsunuz?

Yazarsanız sevinirim,

Sevgiler,

Özi

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

4 yorum

  1. Bende pek cok ururnunu severek kullaniyorum. Yilbasinda gelen zamlari ise abartılı buldum. Dogum gunu kampanualarinda genelde parfum aliyorum veya yuksek fiyatli kremlerden. Vegetal temizleme jelini ust uste cok kere aldim kullandim ama artik farkli markalara da sans vermeye basladim. Dus jelleri ise en sevdigim urunleri arasinda. Hepsini gule gule kullan canim.

    YanıtlaSil
  2. Gülümse yüzüme29 Mart 2017 02:05

    Aldıklarının hepsi çok çok güzel ,saç ürünlerini merak ettim . Kampanyaları bende takip edeyim . Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. Evet temizleme jelini ben de bir dahaki sefere farklı alacağım. Doğum günlerinde parfüm almak en mantıklısı ama ciddi ciddi fiyat artışı olmuş. Açıkçası dediğim gibi bu kadar etmez. O yüzden bir daha alır mıyım bilemedim :(

    YanıtlaSil
  4. Şampuanı özellikle tavsiye ederim canım, ama bana kalırsa günlük kullanım için değil de arada saçları daha fazla temizlemek ve yumuşatmak için.

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin