Yarım Yamalak, Bitse De Kurtulsak #2

Şubat 21, 2016

Yarım Yamalak Bitse de Kurtulsak yazı dizimin ikinci yazısından merhaba,
Bugün banyomda yarım yamalak kalan şampuan, saç kremlerim ve banyo rutininde uyguladığım maske vb ürünlerimden bahsedeceğim. Elimde P&G'nin bir çekilişinde kazandığım Pantene ve Dove ürünler var. Bakalım ne zaman sıra onlara gelecek. Neyse,

İlk olarak şampuanlar;


Elseve Mucizevi Yağ Şampuan: Bu seriyi aslında çok büyük ümitlerle almıştım ancak belli sebeplerden ötürü kullanamadım, sevemedim. Detay vermiyorum çünkü serinin ürünleriyle ilgili bir yazı yazacağım.

Urban Care Natural's Tea Tree Oil Şampuan: Aslında severek kullandığım ve tahminimce en önce bitireceğim şampuan. Çay ağacı yağı özüyle saç diplerini fazla yağdan arındırıyor.Bu etkiyle birlikte Toni & Guy Detoks şampuanıyla dönüşümlü kullandığımda saç tellerimde ciddi kuruma yaptığı için bir kenara bırakmıştım kısa bir süre. Artık bitene dek bu ürünü Elseve maskemle kullanıp bitireceğim.

Dove Onarıcı Çözümler Serisi Yoğun Onarıcı Şampuan: Severek kullanıyorum fakat yeterli bulmadığım dönemde mi bilmiyorum araya başka şampuanlar girdi. Kullandığım şu dönemlerde memnun kalıyorum ama sanki kepeklenme sorunuma çözüm olmadı.

Toni & Guy Detox Şampuan: Büyük beklentilerle aldım ama kararsızım hakkında, detaylı yazısını yazacağım yakında. Çok çabuk bitecek mi bilinmez çünkü saç diplerimdeki yoğun kuruluk ve kepeklenmeden dolayı şu sıralar kullanmayacağım. 

Ve gelelim saç kremleri ve maskelere;


Elseve Mucizevi Yağ Saç Kremi: Aynen ayrıntılı yazısı gelecek yine, detay vermeyeyim. Yalnız şunu diyebilirim, muhteşem kokuyor ama saçlarımda yağlanma yapıyor! Muhtemelen yazın kullanacağım bu ürünleri.

Elseve Mucizevi Yağ Saç Bakım Maskesi: Hem yaz hem kış gideri olur bunun. Bitse de Watsons Maskeme başlasam. Urban Care ile kullanıp bitireyim diyorum. Yazısı gelecek.

Dove Onarıcı Çözümler Serisi Yoğun Onarıcı Saç Bakım Kremi: Ortalama düzeyde, çok da nemlendirme ve onarma etkisinin olduğunu düşünmediğim ortalama bir saç kremi, sevdiğim yanı şu ki saçlarım bunu kullandığımda aşırı yağlanmıyordu. Ama dediğim gibi kepeklenme sorunuma derman olmadılar. Bitmesi uğraştırır gibi.

Toni & Guy Nourish Reconstruction (Yeniden Yapılandırıcı) Maske: Gerek kozmetik bloglarında,gerekse youtube videolarında sıkça gördüğüm bu maskeyi ben de denemek istedim ve inanılmaz memnun kaldım. Saçlarıma verdiği yumuşaklık hissi harika! Saç diplerine de uygulanabilir olması ise en sevdiğim özelliği.

Bu arada minik bir dip not, Dove ve Elseve ürünlerini annem de kullandığından bitmesinde bana yardımı dokunacaktır birazcık da olsa :))

Benim saç temizliği ve bakımında, banyo rutinimde kullandığım yarım yamalak ürünlerim bunlardı.
Sizin bana saç bakımı ve temizliğinde önereceğiniz şampuan, maske ve krem var mı?
Yazarsanız çok sevinirim,
Sevgiler,
Özi

Unutmadan, serinin ilk yazısını okudunuz mu?

Yarım Yamalak Bitse de Kurtulsak #1

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

10 yorum

  1. Saçlarım çok çabuk yağlandığı için bende büyük bir hevesle almıştım Toni&Guy detox şampuanı ama hiç memnun kalmadım.Saçları iyice temizleyip arındıracağını düşünmüştüm fakat hiç öyle olmadı:(

    Saçları yumuşatmak içinde Yves Rocher nutri repair maski öneriyorum eğer kullanmadıysan.Yumuşatıyor ve kolay açılmasını sağlıyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şampuan saçı gıcırdatırcasına temizliyor evet ama kuruttuğu için daha fazla yağlanıyor. YR maske de aklımda aslında ama şu an elimde bi dolu maske var. Bitince aklımda olsun, hemen alayım. Teşekkürler.

      Sil
  2. Tony&Gy'ı çok merak ettim. Elseve maskeyi aldım denenmek için bekliyor =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maskeden ben oldukça memnunum, ama şampuan ı ıh :(

      Sil
  3. bu ara bende yarım kalan ürünlerimi bitirmeye çalışıyorum..

    YanıtlaSil
  4. hadi bakalım kısa sürede bitsin benim de var böyle ürünlerim..

    YanıtlaSil
  5. Detox şampuanı merak ediyorum bende saçlarım yağlı bana iyi gelir gibi geliyor :))

    YanıtlaSil
  6. dove bende başlarda çok sevmiştim sonradan aşırı bir saç dökülmesi yaşadığım için bıraktım

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin