Flormar Deluxe Multi Effect Powder (DM01) - İnceleme-Yorum

Şubat 24, 2016

Merhaba!
Bu yazımda çıktığı ilk dönemlerde farklı ambalajıyla kozmetik bloglarında sıkça bahsedilen bir üründen bahsedeceğim. Flormar Deluxe Çoklu Efekt Pudra, bakmayın pudra dediğine siz, allık olarak, teker teker far olarak bile kullanabilirsiniz. Çok yönlü yani.

Flormar Deluxe Multi Compact Powder (DM01)

Ürünün siyah ambalajının üzerine desen uygulanmış oluşu pek bir şık bence, ve tıpkı high-end yani yüksek fiyatlı markalar gibi kadife bir koruma kesesinin içinde geliyor.

İçerisini açtığımızda kapak kısmında bir aynası mevcut, kullanım kolaylığı açısından başarılı bir özellik bu. Ürünün dışı gibi içi de pek afili,çiçek desenli ve 4 farklı renk karşılıyor bizi. Turuncu olan hariç hepsi mat yapıda.

Üstteki sütlü kahve olan rengi açık tenliyseniz kontür uygulamada kullanabilirsiniz, ben gözümün katlanma bölgesine kontür rengi olarak kullanıyorum. 

Sol taraftaki en büyük olan renk daha açık bir renk olduğundan tüm göz kapağına uygulamalık bir renk bence, tek başına başka şekilde oluru yok bana göre.

Ortadaki minnacık turuncumsu bölümü ister tek başına allık olarak, ister far olarak kullanabilirsiniz. Bu arada tek ışıltılı bölüm bu.

Sağdaki pembe ise favorim,göz kapağına mat pembe far olarak sür çık. 

Bu arada renkleri far olarak kullanacaksam mutlaka far bazı kullanıyorum, çünkü hem pigmentasyonu hem kalıcılığı artıyor. Öbür türlü orta karar bir haldeler.


Flormar Deluxe Multi Compact Powder (DM01)



Flormar Deluxe Multi Compact Powder (DM01)

Renklerin duruşları şu şekilde;
En baştaki en açık ve en fazla yer kaplayan renk, yanındaki kontür rengi olarak kullanabilirsiniz dediğim, daha sonra pembe, şeftali ve en sonda da karıştırılıp uygulanmış halini görebilirsiniz.

Açıkçası hiç pudra olarak karıştırıp uygulamadım ama far olarak seviyorum karışık halini.

Halen satışta mı bilmiyorum ama bir dönem 5 liraya satılıyordu, bu kadar uygun bulursanız kaçırmayın. Flormar mağazalarına ve online alışveriş sitelerine bakın derim.

Sizin Flormar Deluxe Multi Effect Powder ile ilgili önerileriniz var mı?
Yazarsanız sevinirim,
Sevgiler,
Özi

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

1 yorum

Facebook Sayfamı Takip Edin