Sephora 07-Infinite Beige Göz Kalemi İncelemesi

Aralık 04, 2015

Günaydın!
Bugün sizlere aslında bir Kasım Favorileri yazısı yazmaktı niyetim ama sonra vazgeçtim, yazsam mı ne dersiniz? Neyse bugün bloğumun konuğu güzel göz makyajının bence olmazsa olmazı olan bir ürün. Ten rengi göz kalemi.



Bir kere neden ten rengi kalem? Çünkü koyu renk gözlüyseniz ve bembeyaz kalem kullanıyorsanız demode görünmeniz an meselesi. Çok da yapay duruyor üstelik.Bu yüzden ten rengi kalemler revaçta. Öncelikle şunu belirteyim Sephora Infinite Beige sıradan bir ten rengi kalem değil.





İlk şunu belirtmeliyim, bu kalemi benim için özel kılan bu özelliği; hepiniz en az bir kere yaşamışsınızdır. Harika bir makyaj yaptınız, sıra gözleri aydınlatmaya geldi, kalemi göz içlerinize sürdünüz ama kirpiklerinize bulaştı! Hadi onları sileyim derken zaman kaybı, enerji kaybı, üstüne maskara... Geç kaldınız!!! Sırf bu yüzden piyasada kullanmadığım sayılı kalem kaldı,taa ki bunu bulana kadar.Bu kalemde kesinlikle hüsran yok! Diğer kalemleri sürerkenki dikkatinizin onda biriyle mükemmel olarak bulaştırmadan sürebiliyorsunuz bu kalemi.


Sephora 07-Infinite Beige Göz Kalemi
Ambalaj olarak diğer kalemlerden daha ince ve uzun, bu onu çantada taşımak için biraz kullanışsız kılıyor.
Ucu harika yumuşaklıkta, ne hamur gibi yumuşak ne de renk vermeyecek kadar sert. Kalemtıraşla açılan uçlardan, herhangi bir mekanizmaya sahip değil.
Kalemi sürmeden önce ve sürdükten sonraki görünüm bu şekilde,bence fark ortada.

Sephora 07-Infinite Beige Göz Kalemi
Rengi piyasada bulabileceğiniz ten rengi kalemlerden sanırım daha açık. (Emin olduğum Rimmel London'dan daha açık olduğu) Kullandığım en kalıcı kalemim bu diyebilirim.

Sephora 07-Infinite Beige Göz Kalemi

Fiyat olarak biraz tuzlu sayılabilecek bir kalem. 25 TL
Sizin ten rengi kalem önerileriniz neler?
Sevgiler,
Özi


Bu kaleme daha uygun fiyatlı bir alternatif önerim var;
Pastel Matte Eyeliner 334

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

2 yorum

  1. bir sürü ten rengi kalemim var ve hiç kullanamıyorum unutuyorum genelde...

    YanıtlaSil
  2. ben pastelinkini kullanıyorum ama kirpiklere bulaşma sorunu var.Ne kadar dikkat edersen et engelleyemiyorsun.

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin