Flormar Alışverişim (İndirim)

Eylül 10, 2015

Merhaba,
Sizlere bugün yaptığım minik bir alışverişten bahsedeceğim. Biliyorsunuz Flormar yanlış hatırlamıyorsam ilkbaharda Bohemian Dream adlı ses getiren bir koleksiyon yayınladı. Önceleri hiç ama hiç ilgimi çekmemiş olan bu seri ilk olarak sevgili Hacer'in yaptığı bir makyajıyla dikkatimi çekti. Eyelinerı bu seridendi ve kalbimden vurmuştu. Hemen gidip satın aldım bir çok rengini.



Flormar daha da indirim yaptı ve ben de bayıldığım lacivert rengini stokladım! Evet ciddi ciddi bir stok! Elimde şu an 4 adet lacivert ( 02- Psilocybin Blue) Colorliner var <3

Serinin krem allıklarını da denedim. Onların da renklerini sevdim ancak iki tanesini eleyip diğer ikisini aldım :) Aldıklarım 01-Free Spirited Tan ve 02-Hippie Fest

Ve gelelim aslında en gereksiz ama en tatmin edici ürünlerime :) Neden böyle dedim, çünkü bu çok yönlü pudraları ambalajlarından ve görüntülerinden dolayı ilk çıktıklarında çok sevmiştim. Ancak "nerede kullanırım ki ben bunları" düşüncesiyle almamıştım. 5 liraya düşünce karşı koyamadım. Böylelikle üç rengini de elde etmiş oldum.


Evet aldığım ürünlerin her birini 5 liraya satın aldım. Invisible Pores bazı da alacaktım ancak bulamadım :(

Uzun lafın kısası çok bal bir alışveriş oldu, her bir ürüne büyük indirimlerle sahip oldum. Özellikle Bohemian Dream'in eyelinerlarına bir şans verin derim.

Siz Flormarın hangi ürünlerinden memnunsunuz? Yazarsanız sevinirim.

Sevgiler,
Özi

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

4 yorum

  1. O eyelinerlardan bende uc tane aldim gerçekten çok başarılı pudrada süper:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben hemen her rengini aldım neredeyse :) bazıları da yedek ;) Pudrayı nasıl kullanıyorsun, tüm cilde sürmek için renkli diil mi kuzu??

      Sil
  2. Fiyatï ne kadar merak ettim de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her biri 5 TL :)) Ama bulabilir misiniz artık bilmiyorum :(

      Sil

Facebook Sayfamı Takip Edin