Avon Mini Rujlarım

Nisan 13, 2014

Bu sabah o kadar geç uyandım ki,baş ağrısından dolayı sersemdim. Yazı da hazır olmadığından yayın yapamadım bugün :( Ama bu bugünü boş bırakacağım anlamına gelmiyor elbette..

Tam 5 adet Mini Ruj var bu yazıda... Renkleri de en sevdiklerimizden kızlar ;)

Soldan Sağa- Blonde Sun,Perfect Peach, Peach Passion, Rouge, Very Berry

Çantada taşımalık bu mini rujlar için "Normal ruj boyutunda" diyor Avon ancak bence yeni Ultra Colour Rich rujlarından çok çok çok azıcık minik geldi bana. Ama çok büyük bir fark değil.


Renk vermeleri, kalıcılıkları fena değil,
Sürümleri kolay,
Kokuları bisküvi gibi,koku hassasiyeti olanlar sevmeyebilir.
Kimileri hafif pırıltılı, kimileri saten yapıda


Perfect Peach: Şeftali alt tonlu hafif pırıltılı bir ruj, açık bir nude diyebilirim. Dudaklara hafif canlılık katmak için kullanabileceğiniz türden, esmerler de dahil tüm tenlere yakışacak sheer bir renk. Yaz gecelerinde yanınızda taşımak için bire bir...Bulursanız kaçırmayın derim...

Blonde Sun: Saten yapıda ışıltısız bir ruj. Yine bir nude ama Perfect Peach'e göre bir tık daha koyu. Sonbahara ait bir renk diyebilirim... Beyaz /buğday tenlilere daha çok yakışacak, gözlerin planda olduğu makyajlarda makyajı harika şekilde tamamlayacak, sürümü cok harika bir ruj.

Soldan Sağa- ,Perfect Peach,Blonde Sun Peach Passion, Rouge, Very Berry

Peach Passion: İşte bu renk olarak Avon Smoochable'a benzettiğim, yapı olarak ise ondan bin kat daha kolay sürümlü, birazcık daha saten bir ruj. Tam baharlık/yazlık... İçinde yine pırıltılar olan bir ruj.

Rouge: Bayıldığım bir renk! Vişne rengi ^.^ Kırmızımsı bir açık bordo... Saten yapıda, sürümü kolay.. Renk vermesini de beğendiğim her mevsimin rengi! 

Very Berry: Renk olarak Rouge'dan daha koyu görünse de renk verişi itibariyle daha açık, doğal bir renk diyebilirim! Hele tek kat sürdüğümüzde inanılmaz doğal bir renk halini alıyor. Bu da saten yapılı bir ruj. Genelde uygun fiyatlı olan bu rujları Avon kataloglarından takip edin... Mutlaka biri size göre ;)

Siz bu rujlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sevgiler,
Özi




Bu yazılar da ilginizi çekebilir

2 yorum

  1. @madamekokoş ve @kozmetikperisi kızlar yorumlarınızı yanlışlıkla yayınlamak yerine sildim :(

    Yine de burdan cevap vereyim;

    @madamekokoş, canım temsilci tanıdık varsa, bulursan her birini mutlaka incele :)... Geçmiş ürün olduklarından indirimde de olabiliyorlar avon broşürlerinde.

    @kozmetikperisi: Evet ben de bayıldım canım,sürdüğümde soran bile oldu :), çevrende temsilci varsa kolaylıkla bulabilirsin bu aralar :)

    YanıtlaSil
  2. Canım ben de seviyorum bu rujları. AMbalajları minik olsa da gramajları tam boy ile aynı. Renkleri de güzel bende de birkaç rengi var :)) Avon satış temsilcisi olmamın artı yanlarından çoğu ürünü tanıyorum. Denemiş oluyorum. Satın alan kişiler çok yakınımsa onlardan rica edip deneme fırsatım da oluyor tabi:)) Yalnızca çok kuru dudaklar için biraz sorun yaratabiliyor bu rujlar:))

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin