Bebak Kozmetik-Tonik ve Yüz Temizleme Jeli

Ocak 25, 2014



Sizlere epeydir kullandığım,"Artık yazabilirim" dediğim iki üründen bahsetmek istiyorum. Bebak Kozmetik'in Yüz yıkama jeli ve toniğinden.
Normalde yağlıya dönük karma bir cildim olduğundan bu serinin cildime fayda sağlayacağını düşündüm. Ve yaklaşık 1-2 hafta akşamları makyajımı Bebak Acıbadem sütüyle sildikten sonra yüz yıkama jelini ve ardından toniğini kullandım.

Peki ben bu ürünlerden memnun kaldım mı? Kesinlikle evet! Çünkü içeriğinde paraben,alkol vs barındırmıyor bu ürünler ( yağlı ciltler için olan elimdeki tonik fazla yağı absorme etmesi açısından alkol bulunuduruyor ama zaten toniğin üzerinde alkolsüz demiyor)

Cildimin yağ dengesini çok çok güzel sağladı,ancak bu sıralar aşırı soğuk ve ayaz nedeniyle cildimde kuruma problemim olduğundan bu ürünleri yaza saklayacağım :)

Ürünleri inceleyecek olursak..


Yüz yıkama jelinin içinde yeşil tanecikler bulunuyor ve tanecikler hemencecik eriyor,ciltte tahrişe neden olmuyor,kokularını ben cok sevdim..Fresh kokuları var. Bakalım kendileri ne demiş:

Gözenek sıkılaştırma etkisini pek göremedim çünkü uzun vadeli kullanım gerekiyor,ancak yüzünüz yağlıysa arkasından hafif dokulu bir nemlendirici sürmek kaydıyla kullanmanız şartıyla şiddetle öneririm bu jeli :)
Bu da jelin içeriği:

Resmi büyütmek için üzerine tıklayınız.
Tonikse alkol içeriğinden dolayı çok daha ferahlatıcı ancak normale dönük yağlı ciltlerde fazlaca kurutma yapabilecek derecede güçlü bir tonik. Dediğim gibi ardından su bazlı hafif bi nemlendiriciyle gayet harika bi tonik.Tonik için Bebak'ın söylediği bu şekilde:

Parlamayı kesinlikle önlüyor ama tabii ki uzun vadeli değil :D Bir kaç saat sonra hobaaaa yine parıldak burun :) Gözenek sıkılaşması dediğim gibi uzun vadeli iş :)
Bu da toniğin içeriği: Tonik pek masum görünmüyor :(
Resmi büyütmek için üzerine tıklayınız.
Fiyatları nedir bilinmez,Ocak sonunda Watsons,Gratis,Rossmann gibi kozmetikçilerde yerlerini alacaklar bakalım :) 
Ben sevdim,rastlarsanız şans verin derim..
Sevgiler...




Bu yazılar da ilginizi çekebilir

2 yorum

Facebook Sayfamı Takip Edin