Moshos Garden Shea & Lavanta Bakım Kremi

Kasım 26, 2013

Kızlar size daha önce bu Moshos mucizelerinden bahsetmiştim :) Bugün de kremi detaylıca anlatayım istedim size.
 Öncelikle krem pütürlü bir yapıda,bu da doğal bir içeriğe sahip olduğunu gösterir :) Piyasadaki hangi krem pütürlü ki...Yağ ve pütürcükler homojen ama Alpaslan Bey zamanla heterojen yapı nedeniyle ayrışma da olabileceğini söylemişti,hiç problem olmadı şimdilik çünkü krem evimizin bebeği gibi ordan oraya ellerde gezip duruyor ^.^Aşık oldum aşık...Çünkü bu ürünler gerçekten bir mucize dostum! :D

Şöyle ki, daha önceki yazımda annemin ellerinde olanları anlatmıştım,merak edenler için TIK TIK.. Annem pek düzenli olmasa da ben düzenli şekilde kullanmaya devam ettim kremi. Ellerimi güzelce yıkıyorum ve uyumadan önce kremi ciddi ciddi bi noktacık kremi ellerime yediriyorum :) Ve mis kokulu uykulara dalıyorum,lavanta sayesinde (şunu söylemeliyim ki yoğun lavanta kokusuna sahip) :) Ellerim de pamuk gibi oluyor :)

Krem önce yağlı tabii ki fakat hızla emiliyor,geriye pamuk pamuk bi cilt kalıyor.Tırnaklarım uzunca süre kırılmadı,inanılmaz bir etki bu benim için... :) Ayrıca krem "iyileştirme" etkisine sahip,anlık etkiye değil. Ha bu arada iyileştirme dedim ama bu krem elbetteki ilaç değil,tedavi etkisi doğanın mucizesi... Kimyasal içermediğini artık söylememe gerek var mı bilmiyorum...
Daha önce de belirttiğim gibi kremler yüz için de kullanılıyor ancak ben biraz korkuyorum bu aralar cildime bir şeyler sürmeye.

Bu krem bana denemem için gönderilmişti ve ben bayıldım ve iki krem ve iki yağ daha sipariş ettim...(Shea & Lavanta,Shea & Portakal Bakım Kremleri,Badem Yağı,Argan Yağı)
Elimde zibilyon kadar krem,yağ vs olmasına rağmen... Şimdi onları heyecanla bekliyorum..
Tanıdığım blogger arkadaşlarım da alışveriş yaptılar,ilerde mutlaka onlar da bahsedecekler bu cicilerden :) Ama daha detaylı bilgi için TIKLAYIN

 Bir kez daha bizi gerçek doğayla buluşturduğu için Alpaslan Bey'e ve Moshos Garden'a teşekkürlerimi sunuyorum...

Onlar nerde mi?
www.moshosgarden.com
 

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

10 yorum

  1. Ben de çayağacı özlü shea kremimi merak içinde bekliyorum. Ben yüzüme kullanmak niyeti ile sipariş ettim kremi. Çayağacı özünün lekeler için iyi geldiğini okumuştum. Ara ara oluşan ve uzun süre sonra yok olan sivilce lekelerime faydası olur umarım. O zaman yaşasın Moshos Garden diyoruz :)

    YanıtlaSil
  2. Özi yorumların için çok teşekkür ederim, güle güle kullan... Amacımız daha iyi bir dünyada daha keyifli bir yaşam sürdürebilmek.

    uzunincekivircikk, umarım herşey gönlünce olur, ürünlerimizin de bir nebze katkısı olabilirse ne mutlu :)

    YanıtlaSil
  3. Paketim yolda, teşekkür ediyorum Özicim sayende doğal bakım ile tanışmış olduk. Yerli üretim olması daha da cazip. Ayrıca ben de kendilerinden çok faydalı bilgiler edindim. Güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
  4. Hiii :) Ne iyiymiş bu krem :) Bende mi alsam evdeki bir dolu kreme rağmen :)

    YanıtlaSil
  5. canım ya bende iletişim formu doldurmama rağmen dönüş olmadı :(( üzüldüm:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa çok şaşırdım tüh, sana mail attım sipariş verecek misin diye? Hatta geçen hafta sipariş vermek isteyen herkese attım, twitter'a yazdım, instagram'a koydum "son çağrı, siparişinizi onaylayın" diye... Tekrar mail atabilir misin? O adrese geri dönüş yapayım...

      Sil
  6. Bende heyecanla bekliyorum :) Sanırım kargoyu alır almaz sipariş vericem tekrar :D Yeniyılda yaklaşırken doğal doğal hediyeler çok şık olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ilke cim de almış anlata anlata bitiremedi :)) Bu arada mimlendin Özlem :))

      Sil
  7. Özi sana bayılıyorum bende artık bir makyaz blogu actım seni beklerim
    daha pek bi sey yazmadım ama seni ornek alıyorum KittyCoutureLife@blogspot hadi beklerimmmmmmm

    YanıtlaSil
  8. Özi sana bayılıyorum bende artık bir makyaz blogu actım seni beklerim
    daha pek bi sey yazmadım ama seni ornek alıyorum KittyCoutureLife@blogspot hadi beklerimmmmmmm

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin