İşte budur: Missha Perfect Cover BB Cream: No:21

Kasım 10, 2012


Missha BB Cream Aşkımı bilmeyeniniz var mı? Keşke daha önce başlasaydım kullanmaya diye hayıflanıyorum her seferinde.

Daha önce 23 numarasını kullanmış ve koyu bulduğumu söylemiştim,21 ve 13 arasında kararsız kaldıktan sonra 21 i aldım ve iyi ki aldımmmmmmm!! :)

Teniniz beyazsa (vampir veya süt beyazlığı diil elbette) kesinlikle 21 derim ben.

Kapatıcılığı açık renk olduğu için biraz az ancak üstüne pudra geçince gayet başarılı.En kötü ihtimal iki kat uygularsınız mis olur :) Bu şekilde bile cilde düzgünlük verdi,bileğimdeki beni de silikleştirdi :))


Kesinlikle Güneş Kotuma Faktörü var çünkü aktif şekilde bu ürünü kullandığımdan beri güneş koruyucu kullanmıyorum ve kararmadım,bilakis rengim açıldı :)

Fondöten gibi diil kesinlikle,cildim hava alıyor :)
Gün içinde yağlı bölgelerimde kusma şeklinde değil de hafif parlama şeklinde duruyor ama kesinlikle çok çok az.

Yakında Pure Beauty ile karşılaştıracağım Missha'yı.

Hepinizi seviyorum.Özi..

Detaylı bilgi için daha önceki Missha yazıma Tıklayın böcelerim :)

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

18 yorum

  1. bir ben kaldım bu ürünü kullanmayan sanırım:) Pure Beautyle karşılaştıran yazını bekliyorum canım çünkü bende kullandım o ürünü aklımda bi fikir oluşur en azından, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. baya guzele benzıyor bu ya hosuma gttı ne kadara ve nerden aldıgını bılmek ısderım ??ınternetten almadysan nereerde blurum hıc gozume crpmadı alısverıs mrkzlErınDe..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MAlesef internetten aldım :( Alışveriş merkezlerinde satılmıyor canım bildiğim kadarıyla,kore kökenli bir ürün çünkü :))

      Sil
    2. hadı beA ya bende sevmıyorum neT alısverıslerını denemek gormek lazm ıyı barı sen bgeNmıssın sansına kotu bır urun gelmemıs en azından .. :( gule gule kuLLan cnm uzuldm bnde cunku bb ler bukdr guzel ve dogAL Durmuyor pek umarım burayada bu tarz kalıtelı ve ıyı urunler getırırler...

      Sil
    3. Bir çok alternatifi var artık bb kremlerin,ama bir çoğunu denemedim o yüzden bilemiyorum :( Umarım Missha da AVM'lerde satılır :))

      Sil
    4. evett ben nerdeyse hebısıne baktım temımle uyumlu degıl cok beyazım oyusdende almadım canım ...ama bu resımlerde cokguzel denemek bakmak lazım umarıM bende anca umuyorum gelır ama ya umutluyum byA (:

      Sil
    5. Canım yorumlarda memnun kalmayan arkadaşlar da olmuş,pullanma sivilcelenme gibi sıkıntılar da olmuş ama bende olmadı.
      Bunları da göz önünde bulundur da sürpriz olmasın olursa.Ama dediğim gibi ben de dahil bir çok kişi memnun.

      Sil
    6. cılt tıpım karma canım bıde sıvılcem hıc yok benım yanı bırcok kısının memnun kalmasıda artI onun ıcın sanmıyorum sıvılce olucagını,dıger bbler gıbı buda gelr trkıyeye glmeSsede bakarız ıcabına bısekılde alırız nbalIm :)

      Sil
  3. missha'ları denemeyen bir ben kaldım herhalde,en kısa zmnda el atmalıyım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle denemelisin tatlım,blogger olup missha sahibi olmayanları dövüyorlarmış :P

      Sil
  4. hala ebaydan fln sipariş verip gümrükten sorunsuz alan var mı fiyatlar arasında ciddi fark var ben de denemek istiyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben gümrük sıkıntısı olmadan almıştım ama malesef artık gönderim yapmıyor aldığım satıcı :(

      Sil
  5. Merhaba Özi,
    Sayende bu güzel ürünü bende kullanmaya basladım. Hatta 3 tane aldırdım:) 21 kullanıyorum suan biraz acık geldi. Birde 23 u denemk istiyorum. Satıcının elinde 13 numarası yoktu.
    Evet bendede sivilcelşenme oldu ama fondoton le arasındakş farkk gorunce sivilcede cıksa kullanıyorum. Yuzum mermer gibi prusurssuz oluyor cunku:) fondoten bu goruntuyu maalesef vermyıor.

    Missha nın bir de Signature real copmlete olanı var Korede o daha fazla tutuluyormus.İicn de inci tozu var ve ciltte parlaklık olabiliyor. Onu kullandın mı? Onu merak ediyorum alsammı dedim acaba?

    Her zamanki yardımseverliligin ve paylasımın icin coook tesekkur ederim.

    Sevgiyle kal.

    Kadriye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm bu ne güzel bir yorum böyle,inan duygulandım ve acayip mutlu oldum :) 23 ü alma bence hiç,tenine koyu gelir çünkü.13 ü ben de çok denemek istiyorum ama aldığım satıcı artık TR'ye gönderim yapmıyor.Bakalım ne olacak.

      Öbür dediğini denemedim çok duydum,seveni de çok ama benim fırsatım olmadı.Aklımda bulunsun bu da :)Google'da arat bakalım bloglarda mutlaka çıkar.

      Rica ederim canım ne demek,hepimiz birbirimize birşeyler öğretiyoruz burda :)İyi ki varsın :)

      Sil
  6. Sevgli Ozi,

    Bende senin satıcından almıstım, cok tatlıydı. Demek artık gonderim yapmıyor tüh:((
    Yegenime 23 noyu aldık cok koyu cıkmadı sasırdık.

    Bir arastırım o urunu bloglar:) parlama yapıyormus ama ,icinde inci tozu varyaa ondandır.

    Missha ile tanısmama vesile olan Öziye sevgilerimi sunarım:)

    öpüldün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel bi yorum buuuuu :) Evet canım 23 numara koyu diil ama 21 daha acık.Ben kıyamıyorum kullanmaya,bitince nerden alırım diye :((

      Sil
    2. ayrıca ben de coooook kocaman sevgilerimi sunuyorum,öptüm :*

      Sil

Facebook Sayfamı Takip Edin