Bitenler #4

Ekim 05, 2012


Uzunca bir zamandır biriktiriyorum bunları,1-2 ay oldu sanırım :D Odam çöp ev olmadan yazayım artık yazıları,bitenlerin bazılarını annemden kurtaramamışım ve atmış.Elseve Argenine Direnç Serisi mesela :((

Lafı fazla uzatmadan yorumlara geçiyorum hemen,malum ürün çok :) Önce kıvır zıvır şeylerden başlayalım.


1) Papia Islak Mendil / Floral: İlk kez aldığım bir ıslak mendil kendisi bir pakette 15 adet var,3 al 2 öde kampanyası vardı.Sevim bu kokuyu,fena sayılmaz.Alır mıyım? Dalin'e servet yatırmak gözüme gelirse alırım elbet :)

2)Dalin Islak Mendil: Favorimdir kendileri :) Bu kaçıncı paketim bilinmez,çantamdan asla ve asla eksik etmem.Diğerlerine göre pahalı ve benim 1 paketi maksimum 3-4 gün kullandığımı var sayarsak ıslak mendil taşımak benim için başlıca bir masraf  :) Şu an "Hijyenik" olan mavi seriyi kullanıyorum.Ve Dalin olsun taştan olsun diyorum :D

3) Watsons Cep Mendilleri: Gaziantep gezimde almıştım.Susam sokağı temalı cep mendil :)) Severek kullandığım minik paketlerden.Her bir mini pakette 10 adet var ve ben 20 li koca bir paket almıştım.Ama çok kalmadı galiba.Alışveriş yazım burada.

4) Cettua Makyaj Temizleme Mendilleri: Makyaj silmeyi bana sevdirdiler sağolsunlar.Epey stoklamıştım sanırım 1-2 paket kaldı elimde :(( Kullanmaya kıyamıyorum malum burda Gratis yok :(( Yazısı burada.


5) Avon Ruj / Crushed Rose: Bu avonun tarih öncesi yıllarda satışta olan rujlarından,ilk rujum diyebiliriz :) İçinde ayrı bir renk kendi ayrı bir renk olan rujlarını hatırlayan vardır.Onlardan güzel bir pembeydi,o yıllarda yaşıma azıcık koyu olduğundan pek kullanmamıştım açıkçası.Geçen güne kadar duruyordu ama kokusu acayip değişmişti (Onca yıla ne dayanır,nerden baksan 4-5 sene geçti) Ben de lip balm yaptım kendisini,ama bu haliyle de kullanılmaz,atıcam :(( Her neyse,alır mıyım? Almam çünkü artık koyu pembe ruj sevmiyorum,çingene gibi oluyor :D Zaten istesem de alamam çünkü kaldırıldı :)

6) Carmina Tekli Far / 150 (Simli Bej): Aydınlatma amaçlı alınmış ürünlerden biriydi,yine ilk makyaj malzemelerimdendi ama çok işe yarıyordu.Geçenlerde kendisinden bir krem highligter da yapmıştım hatta.ama annem düşürdü kırıldı :( Ve atmak zorunda kaldım.Bulursam alırım.Siz de bulursanız deneyin.Ambalajı muhtemelen değişmiştir.

7) Parmex Aseton: Neredeyse her bitenler yazımda var kendisi,ba-yı-lı-yo-rum!!! 

8) Avon Live Without Regrets by Reese Witherspoon: Bayılıyorum,ölüyorum,bitiyorum....Bu koku kadar temizini görmedim.Bir daha alınası.


9) Cottex Aseton: Iyyyy diyorum ve başka söze gerek var mı bilemiyorum.Görünce kaçın!!! Yazısı burada.

10)  Flormar Asetonsuz Oje Çıkarıcı: Asetonsuz olduğunu düşünmüyorum açıkçası,çünkü aseton kokuyor :) Bir de muzlu puding gibi bi kokusu vardı.Koyu renkli ojeleri çıkarmada çok etkili ve Parmex'ten de öte diyebilirim.Ama bu rengini bir daha almam çünkü yeni favorimi buldum :)) Yazısı burada.

11) Vaseline Nemlendirici (100 ml): Çantamda büyük olasılıkla nemlendirici bulundurmayı seviyorum,Vaseline'e de ayrıca hastayım...Yeşil olan Aloe Veralı favorim.Sanırım bunu bir daha almam çünkü onu daha çok sevdim.Aslında kakaoluyu denemek istiyorum ama ellerim esmerleşir mi diye düşünmeden edemiyorum.Çünkü bildiğiniz gibi kakao yağı bronzlaştırıcı özellikte.Sizce de ellerim esmerleşir mi??

12) Rosense Gül Suyu: Malum gül suyu cilt bakımında artık bir fenomen.Kullandığımız gül suyunun içeriğinde sadece %100 gül suyu olmasına dikkat ediyoruz yalnız.Bunu unutmayın çünkü piyasa su ve gül aroması içeren gül sularıyla kaynıyor.Belli başlı markalar hariç tabi.Rosense de bunlardan biri.Şu an elimde Rosemix var,onu bir kullanalım bakalım :) O bitince muhtemelen Rosense'e dönücem çünkü burda Rosemix satılmıyor :(

13) Adidas Tropical Passion EDT: Yazısı burada.Almayı düşünmüyorum,yeni şeyler arıyorum. 

14) İpana 3 Boyutlu Beyazlık Diş Macunu: Anında beyazlatan,sadece beyazlatmayı amaçlayan diş macunlarının aslında ne kadar sağlıksız olduğunu anladım.Dişi beyazlatma uğruna hırpalıyor o tip macunlar.Ve ben artık onları kullanmayacağım.Onun yerine bu diş macunu gibi b,r çok özelliği bir arada bulunduran (Çürük önleme,ferah nefes,diş taşı oluşumunu engelleme vs gibi ) ve aynı zamanda dişi gerçekten beyazlatan (3 boyutlu) macunlar kullanacağım.Bunu bir daha alır mıyım bilmiyorum çünkü şu an kullandığım macunumdan acayip memnunum.İsterseniz yazabilirim.

Ve gelelim şampuanlara...
Taslaklarda bir saç yazısı duruyor,saçlarım son zamanlarda uçtu göçtü. Bakımsızlaştı gibi oldu ama ben yine çözümümü buldummmmmmmmmm :)) Sonunda şampuanımı da buldum.


15) Gliss Ultimate Repair Şampuan: Kendisi sıvı keratin içeriyormuş efendim,çok yıpranmış ve kuru saçlar içinmiş.Maskesini aldığım için aldım bunu ama kullanamadım.Çünkü kokusu baydı :( Pek bir yararını da görmedim açıkçası.Bir daha almam.Ama Gliss'in başka şampuanlarını deneyebilirim.

16) Gliss Ultimate Repair Saç Maskesi: Aynen saç kremi gibi sürüp 1 dk bekleyip yıkanan bir ürün bu.Kokusu aynen bayıcı,ama ilk başlarda çok memnun kaldım ben.Yalnız sonraları inanılmaz döküldü saçlarım,annem de sevmedi.Almam.

17) Syoss Şampuan / Parlaklık: İstanbul'dan dönüşte almıştım.Yazın çok kullandım.Saçlarıma bir artısı olması bence ama eksisi de olmadı.Daha doğrusu yazın saçlarımı hiç önemsemiyordum ve o yüzden bilemiyorum :) Önemsememek derken hani fön maşa vs.. olaylarına girişmiyordum :) Topla ve çık,mümkünse banyodan sonra taramadan :D :D

18) Pantene Pro-V Şampuan / Boyalı Saçlar: Çok uzun yıllar pantene kullanan biriyim aslında.Özünde pantene kullanan bi insanım :D Ama işte değişik arayınca yoldan sapıyor insan :) En son Aqua Light ve Doğal Sentez serilerini kullandım Pantene'in ve iki seriden de memnun kalmayınca bıraktım Pantene'i.Fakat ne büyük şey kaçırmışım :( Bu şampuandan sonra anladım ki biz bir bütünüz :D :D Saçlarım boyalı diil,annem kullansın diye duruyordu banyoda ama ben de nasibimi aldım :) İyi ki de kullandım...Bittikçe normal saçlar için olanını filan alacağım.

19) Pantene Pro-V Saç Kremi: Aynen o da boyalı saçlara özel ve memnun kaldım.Kokusunu çok seviyorum :)

Bitenler yazım amma uzun oldu yaaa :) Şimdi bunları çöpe atmanın hafifliği inanılmaz :) Pantene ve saç bakımımla ilgili bir yazı yazmayı düşünüyorum.Ama düşündüklerimi hiç yazmıyorum :(( Bakalım artık..

**Sevgiler...Özi..**

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

9 yorum

  1. ben de avonun sari laugh often olanina bayiliyorum, bunu da merak ettim simdi

    YanıtlaSil
  2. Oh maşallah ne kadar çok şey bitirmişsiiin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay bunları yaklaşık 2 ayda bitirdim tatlım,ev çöp ev olmaktan son anda kurtuldu :)

      Sil
  3. Anacım, kendimi düşünüyorum da hayatta bitiremem ben bu kadar çok şeyi yahu :D Hani, yemeye çalışsam da bitmez :D Üç senedir duranlar var bende :)))
    Bu arada bir adet ödülün var bende sana ait, gel al kuzum :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım sen Ogre'nin yaptıklarını yemekten buna sıra gelmez ki :D Hem eminim onlar daha lezzetlidir bunlardan :)) Bunların içinden bazıları da bende yıllardır duran şeyler.Artık sırası gelmişti bitirmenin :D

      Sil
    2. Ayyy az daha unutuyordum,hemen uçuyorum canım ödülümü almaya.Çoooook naziksin :* Teşekkür ederim balım :)

      Sil
  4. Cettua mendili Gratislerde hiç bir zaman bulamıyorum yok satıyor.. :( Gerçekten güzel ve ucuz bir ürün.

    YanıtlaSil
  5. ilk defa boyle bir blogla karsılastım acıkcası cok hosuma gıttı şampuanlarla ilgili kısma gelince kesınlıkle denememiş olduğunuzu düşündüm oriflame ın HairX Repair Therapy Shampoo serisinden sarı ambalajlı olan şampuanı var mutlaka deneyın ozellikle saclarınız yıpranmışsa bir süre kullandıktan sonra sac maskesıne kremıne bıle ıhtıyac duymuyorsunuz 6 aydır baska sampuan denemıyorum bıle şiddetle tavsiye ederim kolay gelsin ...

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin