Avon Advance Techniques Saç Serumu (Tüm saç tipleri için)

Eylül 16, 2012


Avon'un Advance Techniques serisinin ürünlerini hiç ama hiç sevmiyordum ben,bi ara elektriklenmeyi önleyici turuncu kremini kullandım,saç sprey ve köpüklerini kullandım (tabi bundan 3 yıl önce filan) ve saçlarımı yapış yapış yaptı.Ben de kullanmayı bıraktım,hatta elden çıkardım hepsini.

Fakat bu serum başka...Yıllardır defalarca yenilediğim tek saç bakım zımbırtım :) Bu kullandığım 4 yada 5. :) Tüm saç tipleri için pürüzsüzleştirici serum olarak geçiyor bu elimdeki.Aslında benim devamlı olarak kullandığım yeşil kapaklı olanı,ama sanırım bir ambalaj yenileme olayına girdilerdi bi ara...Bu Avon'un zaman zaman değişen ürünlerinden pek anlamıyorum da.

Islak,kuru,nemli her türlü saça sürebiliyorsunuz ve kabarmayı,kırılmayı ciddi önlüyor.Banyodan çıkınca nemli saça uygulama yapmak çok daha iyi bir emilim sağlıyor.Yapısı yağ gibi ama yağ değil elbette,çünkü saç kısa bir süre içinde emiyor,yağ olsa yıkamak gerekir,vıcık vıcık olur saçlar dimi :)


Saçlarıma diplerine gelmeyecek şekilde 1 çay kaşığı kadar ürün kullanıyorum,özellikle saç uçlarıma uyguluyorum ama yukarılara da sakınmıyorum,fakat diplere kullanmıyorum.Saçlarım belimde ve orta gürlükte olmasına rağmen 1 çay kaşığı ürün yetiyor.

Kısacası memnunum,verdiği yumuşaklık harika..Yağlanma yapmıyor bende.Şu an kullandığım tüm saç tipleri için..Kutusu nerelerde bilmiyorum,zaten bitmek üzere bu şişem.Diğer yeşil kapaklı da stokta,onu da yazacağım.

Ürün 30 ml ve 7-8 TL civarı indirimde.Sık sık giriyor indirime sanırım.Özellikle de mevsim geçişlerinde :) Bir de Argan yağlısı filan çıkmış,aslında denemek istiyorum ama bi yandan da bildiğimden şaşmayayım diyorum.Zaten uzunca bir müddet de para harcamak yasak bana.Kendimi terbiye edeceğim :)) O sebeple de eldeki ürünleri yazmayı planlıyorum.

Laf uzadıkça uzadı biliyorum,özlemişim ve nasıl toparlayacağım bilmiyorum.Yazı yazmayı unuttum yazmaya yazmaya... :(( Hepsi benim suçummmm :(

Uzun lafın kısası bu serumu ve sizleri çok seviyorummmmm :))
*Özi*

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

12 yorum

  1. Öz'imm bu urun gercekten bi harikaa avonun bes para etmez bi marka oldugunu artk cogu kısı bılıyoo hıc bı urununden memnun kalmadm su zamana kadar ama su serumu harıkaa bende bayadır kullanıyorum cok memnunum avon katalogu elıme gectıgı her an sıparıs edıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu ay bir alana bir bedava sanırım,öyle hatırlıyorum canım.Avon'un bazı ürünlerini gerçekten beğeniyorum bazılarıysa fos çıkıyor :)) Kolay ulaşılabilen bi marka olmasından dolayı tercih ediyorum kendilerini :D

      Sil
  2. yahu herkes mi memnun kalır bu yağdan bende çok memnunum avonun en iyi ürünü herhalde:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avon bu ürünü gözden çıkarmak gibi bi hata yapmamalı kesinlikle :))

      Sil
  3. özicimmmm italyadan selamlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bebeğimmmm özlettin kendini.Ceneviz yazını okudum..Harikasın :*

      Sil
  4. özi bişey soracağm bunun kapağı yeşil mi şuanda yeşil sanırım ben pek çıkartamadım ne olduğunu alıcam ama nasıl olduğunu bilmediğim için alamıyorum

    YanıtlaSil
  5. özi bişey soracağım ben bu serumdan almak istiyorum ancak ne olduğunu bilemediğim için alamıyorum yeşil kapak mı bu şimdibirde hala memnunmusun

    YanıtlaSil
  6. argan yağlısı bir harika deneyin :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba argan yağlı olanı nasıl kullanmalıyız? duştan sonra falanmı?

      Sil

Facebook Sayfamı Takip Edin