Oriflame Precious Moments Parfüm (EDP)

Ağustos 11, 2012


İlk kez Oriflame'den parfüm alışverişi yapıyorum.Çünkü kokuyu denemeden parfüm almayı sevmiyorum ve yanıbaşımda da tester alabileceğim bir temsilci olmadığından her katalog karar verir sonra cayarım :D Katalog demişken aylık oriflame kataloglarına www.orikatalog.com adresinden ulaşabilirsiniz. Hastanede staj yaparken bir arkadaş Oriflame ürünleri satıyordu,testerı da yanındaymış şansıma :D Çok beğendim ve aldım.

Kokusu ağır mı hafif mi karar veremediğim bir parfüm :) İlk sıkışta çok çok azıcık ağır gelebilir ama kısa sürede yerini muhteşem bir şampuanımsı kokuya bırakıyor.Çok sevdim ben bunu,kalıcılığı da "eh işte" bana gelmiyor tabi ama etrafımdakiler hissediyor.


Parfümümüz pek bi kokoş yalnız,sim deryası...Sıkınca ışıl ışıl oluyor her yer.Ben de alışkın değilim arkadaş fıs fıs sıkıyorum ve kendimi sahneye çıkacakmışım gibi hissediyorum :) Tek sıkıntımız simleri yani,daha doğrusu yoğun ışıltısı :) Minnacık çünkü içindeki simler.Bakınız :) Bir de iyiceeeeeee görebilmeniz için Flashlı fotoğraflar ekledim :) 



Şimdiye dek gören ve kokusunu alan arkadaşlar almak istedi :) Ben de sevdim keratayı ama simli olmayaymış iyiymiş :( Ha unutmadan yanında bir de yüzük var gördüğünüz gibi ama takmaya hiiiç niyetim yok tam sahnelik olurum yoksa.Ki zaten annem onu değerlendirecek yer buldu bile :))

Bunlar da tende nasıl durdukları,soldaki flaşlı,sağdaki ise gün ışığında nasıl durduğu :)

  



Bir yazının daha sonuna geldik :) Sevgilerimle Özi... :))

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

8 yorum

  1. Bende de var bu parfümden içindeki elmas tozu olmasaydı süper olurdu cidden dediğin gibi özi cim :) Kardeşlerimle sıka sıka yakında bitireceğiz sanırım ben tek başıma bitiremedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. elmas tozu dimi içindekiler,eksik bilgi vermişim :) Yok ya ben çözümü buldum ezgim kıyafetlerimin iç tarafından sıkıyorum :D

      Sil
  2. parfümün kokusunun kendine gelmeyeni makbuldür...
    tenin sevmiş parfümü, kokusunu yayıyor diyeyim :)) espri ile...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten sevdi galiba kokusunu :D Ama arada bir bana da geleydi iyiydi kokusu,hafif bi esinti şeklinde :D

      Sil
  3. ooo her yer sim olmuş ( : şişe gerçekten çok süslü püslü ( : iyi günlerde kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook teşekkür ederim canım ama sim deryası oluşu depresyona soktu beni,sahne edasıyla gitmek her yere... :D

      Sil
  4. Kesinlikle deneyeceğim , heyecanlandım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müthiş bir koku,simler rahatsız etmez diyorsan kaçırma :)

      Sil

Facebook Sayfamı Takip Edin