Quick Dry Top Coat Karşılaştırması

Haziran 06, 2012

Başlıkta "karşılaştırma" dedim çünkü iki ürünü karşılaştıracağım :D Hayır Özi bu ne biçim giriş :)) Offf neyse yazmaya yazmaya afalladım :)) Yazmayı unuttum filan...

Golden Rose Quick Dry Oje Kurutucu ojeyi taaa yıllar önce almıştım,rahat 6-7 sene oldu diyebilirim :D Evet evet abartmıyorum,Bim'den almıştım :) O zamanlar kurutucu spreyler filan yoktu,Özi minicikti... :) Ama o zamandan belliymiş "böce" olacağım.

Çok sık kullanmadığım bi üründü (takdir edersiniz ki o yıllarda lisedeydim ve okulda oje sürülmezdi) o sebeple işte bu ojemin rengi sarardı :D Ama son zamanlarda çarşaf izi olan ojeye,çabucak kuruması gereken ojeye takviyedir kendileri :) Sarardığına bakmayın hala çabucak kurutuyor :) Yalnız sürerken tırnak etlerinizi koruyun zira onları da kurutur :)

Malumunuz kendileri eskidiği ve bitmek üzere olduğu için (hala gözden cıkarmıyorum bak,bitmese atmayacağım yani :D ) kendisine arkadaş gelsin istedim,bu kez de Flormar'ı deneyeyim dedim ama demez olaydımmmmmmm!

Golden Rose sürdükten sonra ennnn geç 5 dk içinde kurutuyordu 2-3 kat ojeyi,ama Flormar....Bekle ki kurusun...Kuruma süresini 2 dk azaltıyor ancak :)) Yani 10 dk da kuruyacaksa 8 dkda kuruyor aman ne marifet...

Verdiği parlaklığa sözüm yok ama vermese de olur yani,kuruması önemli..

Velhasılı şu aralar her yerde Golden Rose aramaktayım...Flormarı görürseniz kaçın derim :)

Sevgilerimle...Özi :)

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

4 yorum

  1. Golden shoplardan rahatlikla temin edebilirsin...ayrica sadece flormarin ohe kurutucusundan lacmayin..tum urunlerinden kacin:)) bi urun bu kadar kalitesiz olamaz daha dogrusu bi marka...kalitesizlikte cecile 1. Flormar 2. .......golden rose un kalitesinin yanindan bile gecemezler bebisim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım aslında flormarın pudralarından ve allıklarından memnunum ben :) Ojeleri vasat sayılabilecek kalıcılıkta :s Cecile i pek kullanmadım bilemiyorum malesef,ama Golden Rose'un pudrasını ve allığını pek sevemedim. Fakat tırnak ürünleri konusunda dediğin gibi Golden Rose önde :)

      Sil
  2. ben aldımm , parlaklığı çok iyi ona sözüm yook :D ama kurutması ne çook hızlı, ne çok yavaştı. dediğin gibi 2-3 dk azalttı. ama burda golden rose yook,gratis yook :( nose strip burun bantlarıda yook oof oof :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım burda da yok ki watsons filan :( Ben istanbula gittiğimde almıştım istiklalden :) Sen de bulursan al kaçırma derim.

      Sil

Facebook Sayfamı Takip Edin