Wish List'imdekilere kavuşuyorummmm :))

Şubat 16, 2012

Kızlar aslına bakarsanız kozmetik orucunda olmam sebebiyle gördüğümü almıyorum.Bu sebeple daha akılcı alımlar yapıyorum :))
Çok olmadı kendime iki adet wish list oluşturmuştum :))
Wish List #1
Wish List #2
 Diplinerımın fırçası elden ayaktan düştü iyice,ucu yumuş yumuş oldu.ama hakkı varmış hala bitmedi,aldığım zamanı bile unuttum.Her neyse artık onu bu şekilde kullanmam mümkün değildi.O sebeple hemencik aldım :)) 13 TL gibi bişeydi sanırım :))






Ve ve ve veeeeeeeeeeeee.....Ecotools fırça sipariş ettim Ebay'den.Türkiye'dekinden çok çok uyguna istedim.Tabi bu aklıma "acaba sahte mi,acaba kılları dökülür mü,iyi midir?" sorularını getirdi :( Kızlaaaaaaaar sizce? Daha gelmedi fırçalarım yazısı gelecek :))




Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam da bugün kendime True Match Pudra aldımmmmmm <3 YKM'de %50 indirim vardı.47.50 olan sevgili pudra 33.25 e geldi.Bi dolu da taksit... :)) Ohhhh mis mis :))

Tabi gönül ister ki darısı Shiseido pudrama olsuuuuun :( Aaaah ah...Aklım sende kaldı shisedio...Ya kızlar toplaşın bana bi shiseido alın yaaaa :D Adım literatüre "dilenci blogger" olarak geçmeden sözlerime son veriyorum :D

Hepinizi seviyorum....Çoooooooooooooook yakında yazılar gelecek :))

Özi....

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

8 yorum

  1. İyi günlerde, keyif içinde kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim tatlım :))

    YanıtlaSil
  3. İyi günlerde kullan tatlım hepsini..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. kurabiyeevim : teşekkür ederim canım,daha iyileri hepimizin olsun :)))

    YanıtlaSil
  5. sahte değildir eco tools fırçalar malum vergisi şusu busu derken fiyat artyor tabi türkiye de. için ferah olsun;) güle güle kullan ayrıca cicilerini.

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullanman dileğiyse, true match pudra yorumlarına baktım, hosuma gitti dogrusu deneyeceklerim listesine alıyorum. uzun zamandır oriflame den pudra aldım ama bir dogru drüzt pudra uyduramadım kendime. en son Anew diye serinin bir pudrasını aldım şuana kadar kullandıklarımın en iyisi oydu derim. ama daha iyisini bulma çabasındayım. bu pudranın yuzunde uygulamalı fotograflarını falan bir gün koyarsan eger sevinirim, ozellikle dısardan dondukten sonra yuzunde sadece pudra uygulamısken kalan pudr oranını merak ediyorum.. iyi bir pudraysa parama kıyıp alıcam :)

    YanıtlaSil
  7. fırçaların geldi mi çok merak ettim bide ne kadara mal oldu bende almayı düşünüyorum ebaydan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım gelmedi malesef,satıcı parayı geri iade etti.Sebebini bilmiyorum,belki yine de gelir.Gümrükte filan takılı kaldıysa,çünkü daha önce de başka bi ürün için böyle olmuştu.Hala umudum var... :)) Fakat postaneye gidemiyorum bi türlü :(

      Sil

Facebook Sayfamı Takip Edin