Özi'nin Kalemleri # 1 :))

Ocak 27, 2012

Kızlar haydi gelin benimle,kalemleri masaya yatırıyoruz :)) Tabii ki makyaj yapanları :)) (bi gün kırtasiye ürünleri olan kalemlerimi de tanıtsam fena olmaz ;))




Neyse ilk olarak Flormar'lardan başlamak istedim.Kaş kalemlerim,göz kalemlerim,dudak kalemlerim... :))





Bu dudak kalemlerimin swatch'udur efendim.Pembe olan eski seri,29 numara.Diğeri bordo,205 numara.Çok seviyorum bordo olanını :) Kahve mi çıkmış sanki swatch'ta? :s




Bunlar da göz kalemlerimin swatchları..Yukarıdan aşağıya,

113: Beyaz,bildiğiniz gibi gözü daha güzel ve canlı gösterirmiş içe çekilen beyaz kalem ama bu beni deli ediyor.Gözümün içini boyayacağım diye kirpiklerim bembeyaz oluyor.Sevmiyorum!
112:Saks mavisi diyebiliriz,uygun kıyafetle harika duruyor,nadir de olsa kullandıklarımdan.
101: Klasik siyah,akma kokma olmuyor bu kalemlerde,bunu seviyorum :))
114:Yukarda akma kokma olmuyor demiştim ya,işte bu kalemde oluyor.metalik bi yapısı olduğundan mıdır ne daha sürerken eriyip gidiyor,daha bi kez bile kullanamadım cesaret edip.Sevmedim!
105: Kahve,kahvesi idare eder çok açık diil ama beni sarmıyor :s Yıllardır durur çekmecemde...Zaten eski seri olmasından belli :)
117:Morrrr,genelde göz makyajında moru sevmem ama bu kalem benim için özel,bakışlarınıza anlam ve derinlik istiyorsanız bir kerecik deneyin :))
103: Lacivert <3 Bir Özi klasiği....Bittikçe alırım,siyahtan çok kullanırım.Hele de lacivert rimelle,değmeyin keyfime... :)
Ultra Serisinden ultra "Gold" : Bu seri yumuşacık...Bayılıyorum ama akma oluyor bazen :(( Gözlerimin altına sürünce seviyorum bu kalemi de :))



Kaş kalemlerimse iki tane,şöyle :))

Üstteki 403 numara : Gri bir kalem,kaşlarınız tam kömür değilse bunu kullanmalısınız bence :) Ben öyle yapıyorum,gerçi kaş kalemi kullanmaktan nefret ediyorum ama bazen gerekiyor :))

404 : Kömür karası,çok sert buluyorum bu rengi :( O yüzden hiç ama hiç kullanmıyorum hele de 403 ü keşfettikten sonra... :)


Bir sonraki yazımda Golden Rose Kalemlerim....Bekleyin ;))

Bu yazılar da ilginizi çekebilir

8 yorum

  1. beyazda aynı problem oluyor bende de

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar çok göz kalemin var canım :)Bende bir yeşil bir mavi bir de siyahtan ibaret :D:D Ama diğer ürünlerim saymakla bitmiyor ...

    YanıtlaSil
  3. kitten canım uygun başka bi kalem bulsam alıcam,bezdim bundan :)

    süslüm canım golden rose,avon filan var daha :))

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten de ne kadar çok kalemin var canım:) Bende bir kaç tane..Özendim valla:)

    YanıtlaSil
  5. :)) çok olmasına çok ama kullandıklarım sayılıdır :)) seviyorum yine de.. :))

    YanıtlaSil
  6. Kalemlere bakınca alış verişe çıkasım geldi,özellikle göz kalemlerini çok seviyorum,benimkilerde bitmek üzreydi zaten :)

    YanıtlaSil
  7. ozi flormarın eski seri dudak kalemini (29 no ) nerden buldun? ben ankarada aradım yeni numarası 129 olmuş kıvam ve renk hafif oynamış hoşuma gitmrdi
    benim de en sevdigim dudak kalemimdir

    YanıtlaSil
  8. Bende gri renk flormar göz kalemi var çok güzlll :) ama sürünce herkes aa mavi renk göz kalemimi o diyo :D bazen mavi gözüküyor bazen gri ama yinede almanı tavsiye ederim her kıyafete renge iyi gidiyor :)

    YanıtlaSil

Facebook Sayfamı Takip Edin